Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.430
- 20.808
- 2.233
Tekrardan artci oldu
Galiba 4.36
Galiba 4.36
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
130 bin mevzusu doğru değil, benim de aklıma yatmamisti, Twitter'dan baktım ve
2921 vefat
Allah rahmet eylesin.AFAD: 2921 vatandaşımız vefat etti.
Sevindirici bir haber. Ama diğer taraftan yüzlerce çocuk öldü/ölüyor. Kahramanlık çıkartacaklar bu işten buna izin vermemek lazım. Hesap sorulması lazım. Tamam belki maks 10 bin kişi ölecek ama bunlar rakam değil can. Hesap sorulmalı.Kahramanmaras'ta 14 yasindaki bir cocugu kurtariyorlar. Biraz morale ihtiyacimiz var. (CNN Turk)
Burada yıkılan bina bu yüzden yıkıldı. Teknosa iki dükkan birlestirdi, 12 katlı yeri de birleştirdi. Tek binadan 22 vefat haberi vardı gece, 200 kişi yaşıyor düşünün.Yol üstü ticari alanlara sahip binalarda kolon kesme işlemi yapıldıysa müteahhitler değil direk dükkan sahibi tutuklanır muhtemelen bu örnekleri görürüz dükkanın ortasında kolonu kesen bir çok dükkan sahibi vardır ya da mal sahibi vardır.
Halk TV gosteriyor simdi, 1000 lerce insan, yardim gonullusu, Istanbul Havaalaninda. Devlet, bu millete cok sey borclusun, cok. Parazit besleme artik, basa kim gelirse oyle kanunlar cikarsinki liyakatsiz, yetersiz, torpille geleni kussun atsin bu duzenden ve bir daha da giremeyecekleri sekilde kanunlarla korusun.
Ah ah! Yazın olsa şu deprem bu yardımların ve gönüllülerin hepsi ulaşacaktı.sildim postu yanlış yönlendirme olmasın şimdi
Yemek yedim, utanarak...
Şimdi uyuyacağım, utanarak...
Bu da kendime yeter. Elden bir şey gelmese de kendimi de affedemiyorum.
Ben son 3-4 seneye kadar dindar insandım ama dinden soğudum şuan ramak kaldı.Korona oldu sela verdiniz, deprem oldu sela veriyorsunuz. Sela okuyunca çürük tuğladan yapılan binaların tuğlası mı düzeliyor. Amacınız milleti dinden soğutmak mı? Ariel Şaronu diriltip getirsen şu ülkeye, milleti bu kadar dinden soğutamazlardı. Kendi halimde inançlı bir müslümanım, ancak utanıyorum sizden.