Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.247
- 72.849
- 5.188
Heyelan var mı yok mu o önemli reisBeyler, dag yamaclari mi daha tehlikeli? Bilgisi olan?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Heyelan var mı yok mu o önemli reisBeyler, dag yamaclari mi daha tehlikeli? Bilgisi olan?
Yıkılan bu büyğk sitelerin müteahhitlerine baktım, hepsi websitelerini kapatmış. Muhtemelen ya ortadan nasıl kayboluruzun hesabını yapıyorlar ya da kaçtılar. Devletin direkt gidip bunları alması lazımdı
Yanlişsam duzeltin gecen sene 1 haber gormüstüm.Rönesans denilen sirket kamu binalarinin bircogunun ihalesini alan sirket yani direk hukumetle baglantisi varsa hicbir sekilde yargilanmazlar.Yıkılan bu büyğk sitelerin müteahhitlerine baktım, hepsi websitelerini kapatmış. Muhtemelen ya ortadan nasıl kayboluruzun hesabını yapıyorlar ya da kaçtılar. Devletin direkt gidip bunları alması lazımdı
O şirket değil sanırım ben de çok şaşırmıştım çok büyük firma çünkü ama antis inşaat denilen bir firma yapmış öyle gözüküyor yaniYanlişsam duzeltin gecen sene 1 haber gormüstüm.Rönesans denilen sirket kamu binalarinin bircogunun ihalesini alan sirket yani direk hukumetle baglantisi varsa hicbir sekilde yargilanmazlar.
Rönesans büyük bir firma ama senin duyduğun inşaat olandır.Yanlişsam duzeltin gecen sene 1 haber gormüstüm.Rönesans denilen sirket kamu binalarinin bircogunun ihalesini alan sirket yani direk hukumetle baglantisi varsa hicbir sekilde yargilanmazlar.
Yanlişsam duzeltin gecen sene 1 haber gormüstüm.Rönesans denilen sirket kamu binalarinin bircogunun ihalesini alan sirket yani direk hukumetle baglantisi varsa hicbir sekilde yargilanmazlar.
Çok şükür sağ olarak çıkarttıkİnşaAllah tez zamanda sağ salim çıkarırlar Emrah
Darısı bütün enkaz altında kalan vatandaşlarımıza
ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Değil antis yapı diye bişeyRönesans büyük bir firma ama senin duyduğun inşaat olandır.
Bu rezidans onların olmayabilir, muhtemelen değildir.