Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.247
- 72.849
- 5.188
Bugünden sonra havalar daha da soğuyacakmış. Habertürkteki meteoroloji uzmanı dondurucu soğuklar geliyor enkaz altındakiler daha fazla dayanamaz dedi 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 metre kaymadan dolayı sanırım orada tekrar deprem bekliyormuş
Celal ve naci hocaların olduğu bi bilim kurulu kurulup itüden inşaah mühendisleriyle beraber yeni eylem planları hazırlanmalı ve derhal hayata geçirilmeli. Şakası yok artık bu işincelal şengör çok kıymetli biri.dün ve bugunku yayında güzel konustu
Hatayın hava koşulları elbistan ve malatyaya göre daha iyi gibi, bu gece elbistanda ve malatyada iyi haberler alalım inşallahhatayda çoğunluk sağ bence.bugundan sonra çok kurtarma haberi gelir
artcılar dün tahmin ettiğim gibi bitti ve azaldı de mi?yarın,perşembe ve cuma cok kurtarılan olurHatayın hava koşulları elbistan ve malatyaya göre daha iyi gibi, bu gece elbistanda ve malatyada iyi haberler alalım inşallah
İnternet çöplüğünde Malatya'da 7.4 deprem oldu diye capsler dolaşıyor panik yaptık memlekettekileri aradık tabiki yalan haber, itibar etmeyin.
Her yazilana inanmamak lazım.İnternet çöplüğünde Malatya'da 7.4 deprem oldu diye capsler dolaşıyor panik yaptık memlekettekileri aradık tabiki yalan haber, itibar etmeyin.
Erzincan’da 1939’da olmadı mı zaten?
Seçim zamanı araçlarla son ses kulak patlatılıyor o tarz bişeyle nerde ve ne zaman dağıtım olacağı söylenebilir zaten internet telefon yok en mantıklı çözüm bu haberleşme içinİlk 24 saat öyleydi. Bugün ciddi yardım gitti Hatay’a. Esas sorun halk bu noktalardan haberdar olamayabiliyor.
Sokak sokak tır gezemez her yeri, belirli alanlardan dağıtılmalı, o da şu şartlarda kolay değil.
Muhtemelen kurtulanların durumu perşembe sonrası daha iyi olur, yarın son ve kritik gün olacak ilk müdahale için.