Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.818
- 23.367
- 3.723
Her yere çadır kuruldu diye servis edilecektir tabi ki.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
önce mühendise sardı sonra fırıncılara sardı sonra kendi kendine halka fırınlara gidin bedavaya ekmek alın dedi saçmaladı durduBaşka neler yapıyor şimdi? Kime sardı şimdi_?
deniz er eğitim alayının askerleri kendini koruyamaz dahaAnasını satayım vurun şu piç Suriyelileri neyi bekliyorsunuz iskenderun deniz er eğitim alayı ayaktaymış salık oradaki askerleri eline silah verip Hatay sokaklarına
Hangi kanal?ben de dün düşünüyordum sokaklara inemez niye deprem bölgesine gidiyor diye
çadır kente gitmiş meğer![]()
Bende orda bulundum hocam 4000-5000 civarı asker var belli bine yakın rütbe sahibi askerde olması lazım erlerden de çıkar eli silah tutan çocuklar 1000-1500 asker çıkarırlar minimumdeniz er eğitim alayının askerleri kendini koruyamaz daha
Normalde adamın 1m yanından kamera ayrılmazken şimdi uzaktan sesi kesik görüntü gösteriyorlar. Tabi orada yakınan feryat eden insanlar duyulmamalı.ben de dün düşünüyordum sokaklara inemez niye deprem bölgesine gidiyor diye
çadır kente gitmiş meğer![]()
Bari çıkıp açıklayın çok büyük bir deprem biz başedemedik diyin. Yemin ederim saygı duyacağım size. Ama yok, siz başarısız olur musunuz hiç?
1-2 güne olaylar yatışsın süreci mükemmel yönettiğinize dair demeçler verirsiniz. Ülkede hiçbir şeyin sorumluluğunu alacak yönetici yok.
Bunların derdi bu işte. İnsanlığını kaybetmiş yaratıklar.
a haberde gördüm herhalde hatırlamıyom ki kanalları değişirken görmüştümHangi kanal?
yok be reis oradaki hiçbir askere silah vermem kendini vururlar, ben de orada acemilik yaptım biliyorumBende orda bulundum hocam 4000-5000 civarı asker var belli bine yakın rütbe sahibi askerde olması lazım erlerden de çıkar eli silah tutan çocuklar 1000-1500 asker çıkarırlar minimum
Bazı yerlerde de makine var kullanacak operatör yokmuş.