6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yağmacı meselesini sadece mültecilelere indirgememek lazım. Genel olarak yağmaya kalkışanlara çok sert önlemler alınmalı. Arama kurtarma ve lojistikte zaten sınıfta kaldık bari asayişi sağlayalım

ben de dün düşünüyordum sokaklara inemez niye deprem bölgesine gidiyor diye

çadır kente gitmiş meğer :)

Bari çıkıp açıklayın çok büyük bir deprem biz başedemedik diyin. Yemin ederim saygı duyacağım size. Ama yok, siz başarısız olur musunuz hiç?
1-2 güne olaylar yatışsın süreci mükemmel yönettiğinize dair demeçler verirsiniz. Ülkede hiçbir şeyin sorumluluğunu alacak yönetici yok.

deniz er eğitim alayının askerleri kendini koruyamaz daha
Bende orda bulundum hocam 4000-5000 civarı asker var belli bine yakın rütbe sahibi askerde olması lazım erlerden de çıkar eli silah tutan çocuklar 1000-1500 asker çıkarırlar minimum

Halk dese ki ben zaten vergisi veriyorum yetmiyor deprem vergi mi de veriyorum yardım falan yapmıyorum. Devlet bize bakmak zorunda değil mi dese şu yardımların şu çabaların %10 ancak olurdu

ben de dün düşünüyordum sokaklara inemez niye deprem bölgesine gidiyor diye

çadır kente gitmiş meğer :)
Normalde adamın 1m yanından kamera ayrılmazken şimdi uzaktan sesi kesik görüntü gösteriyorlar. Tabi orada yakınan feryat eden insanlar duyulmamalı.

Kişisel egoları yüzünden mahvettiler insanları içim daralıyor sıkılıyorum
Bari çıkıp açıklayın çok büyük bir deprem biz başedemedik diyin. Yemin ederim saygı duyacağım size. Ama yok, siz başarısız olur musunuz hiç?
1-2 güne olaylar yatışsın süreci mükemmel yönettiğinize dair demeçler verirsiniz. Ülkede hiçbir şeyin sorumluluğunu alacak yönetici yok.

şehirlerde iletişim kopuyor ama biz elon muska gerek yok bizim turksat yeter diyoruz ,maraşta hatayda telefon internet cekmıyor

Twitter’da çöl ciddi hastag açılmalı asker sahaya insin vatanı savunsun gibisinden yağmacılar değil Suriyeli Türk dahi olsa vur emri verilmeli bu bir insanlık ayıbı insanlık suçudur

Bende orda bulundum hocam 4000-5000 civarı asker var belli bine yakın rütbe sahibi askerde olması lazım erlerden de çıkar eli silah tutan çocuklar 1000-1500 asker çıkarırlar minimum
yok be reis oradaki hiçbir askere silah vermem kendini vururlar, ben de orada acemilik yaptım biliyorum

Bazı yerlerde de makine var kullanacak operatör yokmuş.

Arkadaş inanılır gibi deği ya. Vinç var operatör yok operatör var vinç yok. Millet enkaz altında bağırıyor şu sorumsuzluk olmasaydı kaç hayat kurtarabilirdi belki. Hollanda’da yaşıyorum az önce tüm sıcak giysilerimi poşete koydum TR’ye gidecek olan tıra götürdüm, bana TR sınırında ikinci el giysiyi içeriye almiyorlar dediler. Yani katliam değilde ne bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt