6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ayni hoca allah korusun, max 2029 isaretinde bulundu deprem icin, ve hazirlik sifir. bence simdiden insanlar yavas yavas orta anadoluya göcmesi lazim demesi kolay olsada, yatirim falan yoksa, paralar yerine ulasmiyorsa, kacak binalar yiginla varsa, yikim olur.

Mevcut durumlara göre biraz zor rebktaş tersine göç olayı

Çünkü ülkede adam akıllı planlama yok

Bütün yatırımlar başka hiçbir yer kalmamış gibi ısrarla İstanbul'a yapılıyor

Diğer iller üvey evlat muamelesi görüyor

biraz şartlar iyi olsa diğer illeri düşünecek belki de insanlar

ama maalesef böyle saçma sapan bir planlama var

Deprem bölgesinde kimliklendirme yapılamayan cenazeler defnedilecek.

AFAD: Enkaz altından çıkarılan cenazeler, 24 saatlik bekleme süresinin ardından DNA, parmak izi örneği ve fotoğrafları alınıp dini vecibelere uygun defnedilecek.

Focd1G9XgAARGtW

Bu Cumhurbaşkanının yanında olanları ben Hitler’in yanında olanlara benzetiyorum. Adama herşey güllük gülistanlık gibi gösteriyorlar. Ülke yerle bir olmuş hepsi şirin görünme çabasındadır.

Ümit Davala, Nef Stadyumu Yardım Merkezi'ndeki çalışmalara destek verdi

1675860731688.webp

İstanbul'da 7.8 deprem olursa -ki olacak belki seneye belki on seneye- işte o zaman bittiğimizin resmidir. Milyonlarca ölü, biten bir ekonomi. En yakın zamanda toplanıp varsa devlet tüm gücüyle İstanbul depremine hazırlanmalı şimdiden

Ronaldo dünya kadar para kazanıyor, bagislaya bagislaya bir forma mi bağışlamış ?

Bunlar Merih'in formalari, yani kendi koleksiyonu. Her bir formada oyuncularin imzasi var. Yani anlayacagin acik artirmayla satisa sundu Merih. Eski tweetlerine bir goz at Umut'cum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt