Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mücadele etmek zorunda olduğumuz kötülük bu işte.
Yakın arkadaşımın tanıdıklarına ulaşamıyoruz nereden yardım isteyebilirim
Sami yene gönderdim başka nereler var?
vaybe siyasette dönen ranta bak , para öyle birşey ki kör ediyor insanoğlunun gözünü, yaw bı acı yaşamışız adam hakkaten İngiliz uşağı bile olsa bunun sırasımı yani , zaten İngiliz İsrail Amerika usaklarinin hepsi bizzat orada yardım için , pastayı paylaşmak istemiyor kimse , insanlar ölmüş falan umurlarinda değil , adamın oraya oy toplamaya gittiğini düşünüyorlar , ağlanacak halimiz var yeminle, nasıl bir beddua almış bu memleketKendi partisinin rezilliği ortaya çıkacak diye bu yaygara.
Onlar anında dönemezler ya küçük çocuk varOğuzhan Uğur, Haluk Levent'e de gönder.
Deprem bölgesinde kimliklendirme yapılamayan cenazeler defnedilecek.
AFAD: Enkaz altından çıkarılan cenazeler, 24 saatlik bekleme süresinin ardından DNA, parmak izi örneği ve fotoğrafları alınıp dini vecibelere uygun defnedilecek.
Yakın arkadaşımın tanıdıklarına ulaşamıyoruz nereden yardım isteyebilirim
sco1905Yakın arkadaşımın tanıdıklarına ulaşamıyoruz nereden yardım isteyebilirim
alperbah, haluk levent, jkmentality, samiyenhaber, jalminhaYakın arkadaşımın tanıdıklarına ulaşamıyoruz nereden yardım isteyebilirim
Kader demek …