6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yakın arkadaşımın tanıdıklarına ulaşamıyoruz nereden yardım isteyebilirim
Sami yene gönderdim başka nereler var?

O bölgeye yardıma gidip hiçbir şey yapamayanlar binaları beklemeli, bu yağmacı şerefsizlere en güzel dersi vermeli.

Mücadele etmek zorunda olduğumuz kötülük bu işte.

Sövmeden duyguları ifade etmek çok , çok zor hakikaten. Yardıma gelmiş adama söylüyor bir de bunları ama iktidar her şeyi süfer yapıyor eeeaaabi diyerek destek olmayan muhalifler suçlu. İngiliz uşağı falan diyor bir de allahın ilkokul mezunu , kimden öğrendiyse artık.

Mücadele etmek zorunda olduğumuz kötülük bu işte.

98'de bizim annelerimizin ve ablalarımızın verdiği "Başörtü mücadelesine" edilen ihaneti ve neye evrildiğini görmek gerçekten beni derinden yaralıyor. Biz böyle bir şey olsun istemedik ama onlar bunu çok farklı kullandılar...

bu kadin maras merkezinde asilmazsa hakkim helal degildir!

Kendi partisinin rezilliği ortaya çıkacak diye bu yaygara.
vaybe siyasette dönen ranta bak , para öyle birşey ki kör ediyor insanoğlunun gözünü, yaw bı acı yaşamışız adam hakkaten İngiliz uşağı bile olsa bunun sırasımı yani , zaten İngiliz İsrail Amerika usaklarinin hepsi bizzat orada yardım için , pastayı paylaşmak istemiyor kimse , insanlar ölmüş falan umurlarinda değil , adamın oraya oy toplamaya gittiğini düşünüyorlar , ağlanacak halimiz var yeminle, nasıl bir beddua almış bu memleket

Deprem bölgesinde kimliklendirme yapılamayan cenazeler defnedilecek.

AFAD: Enkaz altından çıkarılan cenazeler, 24 saatlik bekleme süresinin ardından DNA, parmak izi örneği ve fotoğrafları alınıp dini vecibelere uygun defnedilecek.

Yakın arkadaşımın tanıdıklarına ulaşamıyoruz nereden yardım isteyebilirim
Sami yene gönderdim başka nereler var?

Ahbap ve Babala'yı etiketle renktaş

şu ana kadar bir çok duyuruyu geçtiler

Özellikle Babala direk yetkililer ile çalışıyormuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt