6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çalışmalar 10 15 güne sonlandırılır yani kurtarma çalışması zaten o saatten sonra enkaz altından sağ çıkma ihtimali yok insanların

secime kadar civi cakmazlar

hatta rtik ben eminim su yardim paralarini secim icin kullanacaklar

haluk leventin gecmisi cok sikintili o gecmisi kullanip ahbapa giden paryada el koyacaklar

artik iyice eminim

İletişim çağında bir kişinin bile yer tespitine faydası olacak Twitter 'i kapatan akılla afeti yöneten akıl aynıysa vay halimize! Sandıkta hesabı öderler buradan dönmez artık ama giden canlar geri gelmiyor.

İletişim çağında bir kişinin bile yer tespitine faydası olacak Twitter 'i kapatan akılla afeti yöneten akıl aynıysa vay halimize! Sandıkta hesabı öderler buradan dönmez artık ama giden canlar geri gelmiyor.
Maalesef aynı kafa işte. Ama sana katılmıyorum. Deprem bölgesinde Erdoğan ve AKP oyları sandık patlatır maalesef. Daha da artar.

Bu kadar şerefsizlik bu kadar haysiyetsizlik olamaz enkaz altındaki insanlar enkaz başında yardım arayan insanlar nasıl vpn indirsin?

Tayyip Erdoğan Şuan ülkede güvenilen liderler diye partisiz oylama yapılsa yine açık ara önde gider. Adamın partiden bağımsız kendi oy potansiyeli var.

Bu kadar şerefsizlik bu kadar haysiyetsizlik olamaz enkaz altındaki insanlar enkaz başında yardım arayan insanlar nasıl vpn indirsin?
Hayır bir de büyük bir internete ulaşma sorunu var. Hiçkimsenin gidip aylık 20 dolara Premium VPN alacak durumu yok şu an orada. Bu yüzden zaten berbat olan internet şimdi 50 kat daha yavaş olacak ücretsiz, dandik VPN'lerle.

Hatay cezaevinde isyan çıkmış. Mahkumlar fırsattan istifade kaçmaya çalışmışlar. Hatta kadın mahkum bölümüne saldırıp ,tecavüz etmişler savcı vur emri vermiş , özel kuvvetler müdahale etmiş . Onlarca mahkum öldürülmüş. Videolu teyitli polis gruplarında paylaşılıyor. Birazdan haberleri de çıkar. Gerçekten depremin ortasında askerin ,polisin uğraştığı şeye bak.

İletişim başkanlığının kısıtlama nedenlerine baktım

Tamam abi yalan bilgi yayanlar olabilir

Siz de sıra sıra kanıtlı bir şekilde öyle olmadığını ortaya koyarsınız

Kısıtlamak gerçekten bir çözüm değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt