6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalan yanlış haber yapanı al arkadaş göz altına, zaten sizi eleştirenleri hemen topluyorsunuz bunları da toplarsınız.

Herkes cok gergin üzüntü den stres ten bu yüzden normal karsilamak lazim insanlari

Böyle durumlarda zaten psikolojik olarak insan bir suclu arar üzüntü ve sinir den

Devletin basinda kimler varsa muhalefet te dahil onlara tepki göstermek gayet dogal cünkü insanlarin cani yaniyor

Özelikle inadina sacma sapan aciklamalar yapan siyasiler var ve bunlar da insanlara dokunuyor batiyor bu gergin ortam da

Yagmalayan insanlari veya twitter da art niyetli sekilde yanlis adres bildirip ses geliyor diyenleri ayri tutmak gerekiyor onlarin cezasi kesilir elbet ama milyonlarca insan var yardimci olmak isteyen sosyal medya yoluyla,bu insanlarin önüne gecmemek lazim

Malatya'da yolu kapalı olan köyler var, insanlar ölümü bekliyor

Bazen yetmez ama evet demek geliyor işte. Bu itlere çaresizlik ne demek hissettirmek lazım

Yalan yanlış haber yapanı al arkadaş göz altına, zaten sizi eleştirenleri hemen topluyorsunuz bunları da toplarsınız.

Bununla ilgili daha bir kac ay önce sosyal medya yasasi yürürlüge girmedi mi zaten. Yalan haber engellemek icin sosyal medyanin yasaklandigi nerede görülmüs yav.

bu twitter olayının basit bi çözümü var kapatılmasını istediğin sayfayı kapatırsın erişime ancak komple twitteri kapatmak nası bi kafa

Hatay cezaevinde isyan çıkmış. Mahkumlar fırsattan istifade kaçmaya çalışmışlar. Hatta kadın mahkum bölümüne saldırıp ,tecavüz etmişler savcı vur emri vermiş , özel kuvvetler müdahale etmiş . Onlarca mahkum öldürülmüş. Videolu teyitli polis gruplarında paylaşılıyor. Birazdan haberleri de çıkar. Gerçekten depremin ortasında askerin ,polisin uğraştığı şeye bak.
Yuh

Çok şükür sağ olarak çıkarttık

Edit: maalesef yanlış haber geldi.
Maalesef sevincimiz buruk kaldı. Çıkartılan kişi başkasıymış en azından birisinin daha kurtarılmış olmasına sevindik ama akrabamız için haber yok. Ses gelmediği için aramayı başka bölgeye kaydırmışlar. Umutlar tükendi artık.

Hatay cezaevinde isyan çıkmış. Mahkumlar fırsattan istifade kaçmaya çalışmışlar. Hatta kadın mahkum bölümüne saldırıp ,tecavüz etmişler savcı vur emri vermiş , özel kuvvetler müdahale etmiş . Onlarca mahkum öldürülmüş. Videolu teyitli polis gruplarında paylaşılıyor. Birazdan haberleri de çıkar. Gerçekten depremin ortasında askerin ,polisin uğraştığı şeye bak.
Bir iki fotoğraf gördümde tecavüz olayını bilmiyordum. Şerefsiz hiç bitmiyor

Maalesef sevincimiz buruk kaldı. Çıkartılan kişi başkasıymış en azından birisinin daha kurtarılmış olmasına sevindik ama akrabamız için haber yok. Ses gelmediği için aramayı başka bölgeye kaydırmışlar. Umutlar tükendi artık.

Çok üzüldüm Allah sabır versin ailenize..

6 kadın mahkuma ve 5 yaşında ki bir çocuğa tecavüz edildiği paylaşılıyor, 30 civarı mahkum öldürülmüş galiba

Doğru mudur bilmiyprım Twitter'da öyle paylaşılıyor

Şu yapılanın hesabı sorulmayacak maalesef bu halk tarafından.

Bu halk uyandı diyorsun sonra seçim sonuçları yüzüne tokat gibi iniyor o yüzden saldım ben. Bu dünyada bunlara bu halk hesap sormazsa bile inşallah bir öteki dünya vardır da yaptıklarının acısı en azından orada çıkar.

Sadece empati yapınca bile tüylerim diken diken oluyor şu an afet bölgelerindeki enkazların yarısında şu yaşanıyor.

Afad geliyor ses var mı diyor yok diye geri gidiyor

En sevdiğine yardım getiremiyorum elinden bir şey gelmiyor, insani düşüncelerle kızdığın ekip arkada başka bi sese kulak verip birisini enkazdan alıyor

6 kadın mahkuma ve 5 yaşında ki bir çocuğa tecavüz edildiği paylaşılıyor, 30 civarı mahkum öldürülmüş galiba

Doğru mudur bilmiyprım Twitter'da öyle paylaşılıyor
5 yaşındaki çocuğun hapiste işi ne olabilir mi bu durum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt