- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
ben bu istanbul depreminin olacagını düşünmüyorum.eğer bu yer bilim ile ilgili kendimi geliştirip,bilgilendirirsem bunun calısmasını yapmak istiyorum,yardım etmek istiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşin doğrusu Oğuzhan Uğur’a o kadar destek verilmesine ben de şaşırdım
Çok güvenilir görmüyorum ama çok tanımıyorum da belki benimki önyargıdır.
İlk dönemlerinde ekibe aldığı kızları kullanıp atıyormuş bu muhabbetlerden sonra soğumuştum elemana
İlber Hoca da bina sağlam değil diye mahkumlar çıkmak istediği için isyan çıkıyor sandı.Altaylı: Hatay cezaevinde isyan bastırılmış baya olaylar olmuş
Depremi engelleyemezsin. Ancak yapacağın binalarla etkisini azaltabilirsin. Pembe rüyalar görmeye gerek yok. İstanbul depremi İstanbul'u çökertecek. Bunu şimdiden görüp olacak hasarı olabildiğince azaltabilmek için elimizden geleni yapmalıyız. Deprem öncesi binalarda oturmamalıyız en önemlisi.ben bu istanbul depreminin olacagını düşünmüyorum.eğer bu yer bilim ile ilgili kendimi geliştirip,bilgilendirirsem bunun calısmasını yapmak istiyorum,yardım etmek istiyorum
Malum kişinin yardımcısıkim ne dedi yine?
htürkte konuşan ağbey değerli biri gibi
Reis sağ olasın paylaşım yap diyeceğim de gerek yok. Belki cevap gelmiştir başkalarının haklarına girmeyelim.ben twittera girebiliyorum yapabileceğim birşey var mı ?
İlber hocam gündemden uzakİlber Hoca da bina sağlam değil diye mahkumlar çıkmak istediği için isyan çıkıyor sandı.
Çok büyük hocadır, kitabı derslerde işleniyor ünidemustafa erdik hoca tu wien ve eth zurichde dersler vermis
cok belliydi muthis donanimli
Evet tüm muhabirleri tebrik etmek lazım yalnız bu elemanin GS a soven biri olduğuda aklımdan çıkmıyor o yüzden uğraşsın ama adını biz gormeyelimYağıza helal olsun baya uğraşıyor Twitter'da