6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben bu istanbul depreminin olacagını düşünmüyorum.eğer bu yer bilim ile ilgili kendimi geliştirip,bilgilendirirsem bunun calısmasını yapmak istiyorum,yardım etmek istiyorum
Bilgi sahibi olmadan konuşmamak en doğrusu. Celal hocanın makalesi var bununla ilgili onla başlayabilirsin.

FodoukgWIAAfZaV.webp

akpye salliyoruz hersey ok ama ama hatay belediye baskanida 1. derece suclu deginmezsek ikiyuzlulyk yamis oluruz

0 binalar yikildi! bu konuda cok kapsamli buyuksehir yetkileri var!

programda sadace akpye sallayarak olmaz !!!

zaten tipindenmidir nedir hic isinmamistim o adama birde tunc soyerede hic isinmadim

mansun ve zeydan karalar icin ise tam tersi duygulri paylasiyorum

akpye salliyoruz hersey ok ama ama hatay belediye baskanida 1. derece suclu deginmezsek ikiyuzlulyk yamis oluruz

zaten tipindenmidir nedir hic isinmamistim o adama birde tunc soyerede hic isinmadim

Ben hiçbirine ısınamıyorum hep el altından bir şeyler çeviriyorlarmış gibi geliyor ama Tunç onun dışında da aşırı itici bir adam.

Bunu ben en baştan beri diyorum

2 hafta önce ki “ankaraya dönüşüm için başvurduk cevap gelmedi” konuşması pylaşılıp paylaşılıp duruyor

Dönüşüm ayağına oralara da 12-15 katlı binalar çakacaktın

Şimdi melaike gibi ortalarda dolaşıyor

E aenin döneminde yıkıldı bu binalar? Rönesans rezidans mıdır nedir kaç yüz kişi yatıyor orada

2014 öncesi AKP’den seçilmişti sanırım kendisi zaten.

İsmail Enver'e de yazdım galasozlukten falan dönmedi herif.

istanbulda mıydı yoksa bu herif memleketi hataya falan mı gitti merak ettim doğrusu

Lütfü Savaş’ı ben de samimi bulmuyorum az çok Hatayspor başkanlığı sürecinde de tanıdığım için.

Sürekli gündemde olan birisiydi, yepyeni binalar yıkılmış niye onay veriyorsun o yumuşak zeminde. Çıkıp hiç deprem mevzusunda sesimizi duyuramıyoruz, risk altındayız falan da demedi, konu futbol bile olsa bir gündem yaratabiliyorsun, belki farkındalık oluşurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt