6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eve yeni geldim...

twitter'a erisim engeli gelmis...

insanlarin seslerini duyurabilecekleri 1.mecra

yurt disinda yasadigimiz icin avrupalilar bize bunlari söyleyince verecek cevap bulamiyoruz.

insanlara umut oldu o sayfa. elden ele ne kadar bilgi varsa paylasildi.

yaziklar olsun.

Bu depremden güçlü çıkarsa şaşırmam, insanlar kötü de olsa hala umudun bunlarda olduğunu düşünüyor.

Mevcut şartlarda kaçak yapma ihtimalin yok. 20 yıl önce evet yapabilirsin ama artık uydudan takip ediliyor, hele şehir merkezlerinde tamamen imkansız. Yapı kontrol mühendisi her gün sahada oluyorlar
Kaçak değil ki inşaatı sunarsın belediye kabul eder sonra gelip kontrol ediyorlar en sonunda oturulabilir izni alıyorsun ve oturuyorsun.
Türkiyenin geri kalanı nasıl bilmiyorum ama samsun'da çoğu binada iskan alınmadan oturmaya başlıyorlar. Bir önceki oturduğum dairede onlarca sorun vardı belediye iskan vermiyordu. (Yani oturamazsın diyor) Yangın merdiveni apartmanın içine açılıyor apartmanda misal.

Belediye su bağlamak zorunda çünkü inşaatım var diyorsun, elektrik bağlamak zorunda inşaat elektriği kullanıyorsun. Sonra bunları bölüp dairelere dağıtıyorlar
2 sene uğraştılar eylülden sonra iskanı aldılar bu imar affı yaradı onlara misal. Birde ilçe belediyesi veriyor sanırım bu belgeyi ordan direkt tapuya gitmişlerdi. Yaşadığımı söylüyorum işin özü derinlemesine bilmiyorum süreç nasıl işliyor.

Belediye başkanının suçu var mı yok mu bilmiyorum ama böyle olaylar var. Bu tür bir olay olduysa şimdi belediye mi suçlu yoksa imar barışı yapanlar mı?

Erdoğan şu an Adana'da

Arkadan birileri Allah başımızdan eksik etmesin seni diye bağırıyor

Yazacak yorum yok

Yerleştirilmiş biri olabilir. Şaşırmam. Gerçekten bunca yaşanan şeyden sonra çıkıp bu denmiş de olabilir. Buna da şaşırmam. Ama bu kadar şey yaşanırken şu olayın yaşanması her türlü rezalet. Birisinin oraya yerleştirilmesi de rezalet, Tayyip'i bu ortamda yalamak da rezalet.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kaçak değil ki inşaatı sunarsın belediye kabul eder sonra gelip kontrol ediyorlar en sonunda oturulabilir izni alıyorsun ve oturuyorsun.
Türkiyenin geri kalanı nasıl bilmiyorum ama samsun'da çoğu binada iskan alınmadan oturmaya başlıyorlar. Bir önceki oturduğum dairede onlarca sorun vardı belediye iskan vermiyordu. (Yani oturamazsın diyor) Yangın merdiveni apartmanın içine açılıyor apartmanda misal.

Belediye su bağlamak zorunda çünkü inşaatım var diyorsun, elektrik bağlamak zorunda inşaat elektriği kullanıyorsun. Sonra bunları bölüp dairelere dağıtıyorlar
2 sene uğraştılar eylülden sonra iskanı aldılar bu imar affı yaradı onlara misal. Birde ilçe belediyesi veriyor sanırım bu belgeyi ordan direkt tapuya gitmişlerdi. Yaşadığımı söylüyorum işin özü derinlemesine bilmiyorum süreç nasıl işliyor.

Belediye başkanının suçu var mı yok mu bilmiyorum ama böyle olaylar var. Bu tür bir olay olduysa şimdi belediye mi suçlu yoksa imar barışı yapanlar mı?
İskana kadar proje onayı var, kontrolü var. İskan işi en son iş. En önemli kısım betonarme kısmı inşaatte, oradaki usulsüzlüklerde belediyenin yıkım kararı alma hakkı dahi var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt