Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.512
- 7.999
- 1.428
Öyle zaten.Sen bir vatandaş olarak ''Deprem vergisi nerede'' diye sorunca siyaset yapmış oluyorsun veya muhalefet partisi üyesi olmuş oluyorsun.Asıl utanç noktası sen bunu dediğin iiçin ''vatandaş'' olan yalakalarda sana saldırıyor.Azınlık falan değiller renktaş. Altılı masanın adayı kazanır kazanmasına ama yine tekil bakarsak en fazla oy alan parti AKP olacaktır. Ülke şu leş haldeyken bile 6 parti bir araya gelip anca yenebiliyorsun adamı. Benim bu ülkenin insanına hiç inancım yok. Çünkü insanların Erdoğan'ın karşısındaki adaya oy verecek olma sebepleri artık AKP ve ülke o kadar kötü durumda ki yandaşlar bile artık ekonomik olarak ayrıcalık alamıyorlar. Eşine dostuna sırf AKP Bayrampaşa İlçe Başkanlığı'na üyesin diye iş bulamıyorsun. Artık sırf AKP'lisin diye cebin dolmuyor. AKP artık yandaşlarını bile doyuramıyor. Çok zenginler çok daha fazla zengin oldu. Ama orta durumdakiler zengin olamıyor artık. Çünkü AKP ülkenin kasasını tamamen boşalttı. Yoksa insanlar yine bu kadar şeye rağmen yine Erdoğan'a oy verirdi. Sırf ceplerine para girmiyor diye Erdoğan'ın karşısındaki adaya verecekler. Başka bir şey değil. O yüzden ben bu ülke insanına olan umudumu uzun seneler önce kaybettim. Seçimde en çok bu 10 ilin sonuçlarını merak ediyorum. Ama biliyorum ki Hatay'da minimum %40, Adıyaman ve Kahramanmaraş'ta minimum %70 oy alacaklar.