- 27 Ocak 2010
- 139.084
- 105.352
- 5.648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Göçük altı sandığımız kadar soğuk değil muhtemelen. Mağara etkisi yaratıyor. İceride gerekli kadar oksijen varsa ve ciddi bir yaralanma olmazsa binlerce mucizeye tanıklık edeceğiz.Biraz önce kurtulan çocuğumuzun ayağında çorap bile yoktu inanılmaz ya demek ki imkan olsa ve her yere ulasilabilse her şey mümkün...
Çok acı
Çok geçmiş olsun.Hocam ben Hatay'da o panik halde göz yaşları içinde binden çok fazla sayıda insan öldüğünü söyleyebilirim.
Hataylilar bilir belki antakya'nın ilk yüksek binası A3. 13 katlı her katta üç daire var. Tuz buz oldu. Hani yamulmustur, yaşam üçgeni kalmıştır dersin. Hayır öyle değil. Kum gibi oldu ve ben sadece 5 km²'lik alanı gezebildim. Tabi sadece caddeden. Sokaklara girmek çok tehlikeliydi ve girilmez haldeydi.
Ha armutlu mahallesinden de eser yok.
Yardım edilememesinin ekonomiden çok plansızlık, hazırlıksızlık, liyakatsizlik, organizasyonsuzluk ile alakası var.Abi ben bu süreçte şunu öğrendim güçsüz bir ülkeymişiz biz resmen vergilerle zamlarla ayakta duruyormuşuz kasalar bomboş resmen koskoca devlet 81 şehirli bir ülke 10 tane şehrine yardım edemedi devlet Buda çıkarıyor ki cidden bitik bir ülkeyiz malesef ekonomi olarak
kesinlikle katiliyorum, inanilmaz bir insalik örnegi, inanilmaz mahcup oldum. sagolsunlar hepsi, bu yardimlari unutmamaliyizOrtalık toparlandıktan sonra bu adama da özel olarak teşekkür ve yardım edilmeli.
Belki de birçok kişinin varlığından bile haberdar olmadığı El Salvador ekip göndermiş