6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
off:( bu kadar ekip varken ses gelmeyen yerlere de baksınlar,o an ses gelmedi diye gidiyosun ama belki aclıktan ve soguktan uykuda.nasıl cevap versin sana?

Biraz önce kurtulan çocuğumuzun ayağında çorap bile yoktu inanılmaz ya demek ki imkan olsa ve her yere ulasilabilse her şey mümkün...
Göçük altı sandığımız kadar soğuk değil muhtemelen. Mağara etkisi yaratıyor. İceride gerekli kadar oksijen varsa ve ciddi bir yaralanma olmazsa binlerce mucizeye tanıklık edeceğiz.
Umutlarını kaybetmeyip hayata sıkıca sarılırlar umarım.

63D3D6F9-4317-4BFD-8064-275ABB8DFAC7.webp

Şu fotoğraf bitirdi beni ya

Hocam ben Hatay'da o panik halde göz yaşları içinde binden çok fazla sayıda insan öldüğünü söyleyebilirim.

Hataylilar bilir belki antakya'nın ilk yüksek binası A3. 13 katlı her katta üç daire var. Tuz buz oldu. Hani yamulmustur, yaşam üçgeni kalmıştır dersin. Hayır öyle değil. Kum gibi oldu ve ben sadece 5 km²'lik alanı gezebildim. Tabi sadece caddeden. Sokaklara girmek çok tehlikeliydi ve girilmez haldeydi.

Ha armutlu mahallesinden de eser yok.
Çok geçmiş olsun.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Abi ben bu süreçte şunu öğrendim güçsüz bir ülkeymişiz biz resmen vergilerle zamlarla ayakta duruyormuşuz kasalar bomboş resmen koskoca devlet 81 şehirli bir ülke 10 tane şehrine yardım edemedi devlet Buda çıkarıyor ki cidden bitik bir ülkeyiz malesef ekonomi olarak
Yardım edilememesinin ekonomiden çok plansızlık, hazırlıksızlık, liyakatsizlik, organizasyonsuzluk ile alakası var.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

habertürk'teki muhabir yine karaktersizlik yapıyor
bunları cidden sabah akşam dövmek lazım

yaw bunlar saat basi aciklama yapiyordu ne oldu o ise? ölü sayisi 10 saatdir ayni, birden 15 bin fln olcak galiba. ne yapiliyor ne eksik insan aciklama yapar, böyle felaket lerde belirli zaman araliginda aciklama yapilmali

Tüm herşeyi AFAD organize edecek onun dışındakiler munafiktir düşmandır dendiği gün bu faciadan nasıl çıkacağımız belliydi aslında ,tek başına bir kurum nasıl.organize etsin 10 tane şehri yüzlerce görevi, işi

Belki de birçok kişinin varlığından bile haberdar olmadığı El Salvador ekip göndermiş

Bu konuda biz de en ufak mevzuda her yere yardım yolluyoruz. Mevcut hükümetin yaptığı en doğru hareketlerden biridir zaten, dış ilişkilerde kavga ediyoruz belki ama en uç ülkelere dahi olası afetlerde, felaketlerde hep destek verdik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt