6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selamlar. Yorgunluktan dinlenmeye fırsat bulduğum bir anda ufak bir mesaj atayım dedim. TV'de izlediklerinizi unutun. Arkadaşlar burnum ve ellerim ölü kokuyor. Ölü kokusunu bilir misiniz bilmiyorum ama Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Unutun bildiklerinizi, ve bence en önemlisi halinize şükredin. Ciddi söylüyorum tarif edilemez bir durum söz konusu.

Selamlar. Yorgunluktan dinlenmeye fırsat bulduğum bir anda ufak bir mesaj atayım dedim. TV'de izlediklerinizi unutun. Arkadaşlar burnum ve ellerim ölü kokuyor. Ölü kokusunu bilir misiniz bilmiyorum ama Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Unutun bildiklerinizi, ve bence en önemlisi halinize şükredin. Ciddi söylüyorum tarif edilemez bir durum söz konusu.
Yardımların icin tesekkürler levent abi

Allah razı olsun hepinizden orada bir gram yardımı olan kim varsa maddi manevi. Çok zordur benim psikolojim kaldırmazdı sanırım Allah kolaylık versin hepinize.

Haluk levent'e de saldırmaya başladılar tabi çok büyük yardim geldi onu indirmeleri lazim.
O parayı ona yar etmeyecekleri, saçlı bakanın afaddan başkasına yardım provokasyon demecinden belli değil miydi zaten?

Edit: Yar etmek derken, yanlış kelime seçimi oldu, anladınız beni, o parayı kullandırmak, o para ile yardım etmek demekti kastım.

Haber kirliliğinden midir nedir, Twitter için de devleti suçladılar Habertürkde, cinayettir katliamdır falan filan bi sürü cart curt ettiler.
Bak sorunun global olduğu ortaya çıktı. Şimdi o devlete sövüp sayan güya okumuş adamlara ne demeli siz söyleyin dostlar.
Mevcut tahsil durumunu öğrenebilir miyim?

26 yaşındasın doğru mu?

Hiç sorma
Haklısın bu konuda kaybettik gibi görünüyo.

babus sadece bu konuda degil ya sen vicdanini insanligini kaybetmissin gibi duruyor, pek duzeleceginde yok gibi. sende saf kotuluk goruyorum! cahil kesimden degilsin sen direkt yiyici tayfasin.

sabahdan beri zor tutuyorum kendimi sana karsi

tahammul sinirlarini cok zorluyorsun

su zamanda yaptiginin tdkda ki anlami arsizlik, patavatsizlik, gevzeklik

Son düzenleme:
Haluk levent'e de saldırmaya başladılar tabi çok büyük yardim geldi onu indirmeleri lazim.

Çakma Goebbels trollerini sahaya sürmüş.

Geceden beri 1 tane yaratığa laf yetiştirmeye çalışıyor millet. Adam insanların damarına basmaya çalışıyor işte kasıtlı olarak. Niye uğraşıyorsunuz ki? Troller buraya da sıçramış işte.

yavas yavas saliyorlar zehiri ne yazik ki o paralari ele gecirecekler
bu adamlarin dini imani para yedirirlerimi hic
bakin göreceksiniz haluk leventin yayinlayacagi faturalardan en az %80nin afada gittigini göreceksiniz

Bunu bildiğim için Galatasaray’ımızın başlattığı besin kolisine destek vereceğim.

Hepsini kastetmiyorum ama özellikle avrupa ve abedeliler içinde veya başka dost görünümlü ülke ekipleri içinde kamufle olmuş istihbarat ajanları veya özel amaçlı elemanlar illaki vardır.

Bunların şimdi her ne kadar dost görünseler de; ne kadar " Kurtla birlikte yiyip, sonra da çobanla birlikte kayıba ağlayan " karakterde olduklarını çook gördük.
Dayi ne anlatiyorsun sen ya

arkadaşlar gereksiz polemiklerden kaçınalım, forum olarak kulübümüzün başlattığı yardım kolisi kampanyasına destek verelim.

herkese çok teşekkürler, verdiğinizin 10 katını kazanmanız dileğiyle.

Hepsini kastetmiyorum ama özellikle avrupa ve abedeliler içinde veya başka dost görünümlü ülke ekipleri içinde kamufle olmuş istihbarat ajanları veya özel amaçlı elemanlar illaki vardır.

Bunların şimdi her ne kadar dost görünseler de; ne kadar " Kurtla birlikte yiyip, sonra da çobanla birlikte kayıba ağlayan " karakterde olduklarını çook gördük.

Bu dediklerini gidip enkaz altında ailesini bekleyenlere söylesene bakalım sana ne cevap vericekler

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt