6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şöyle bir sistem var, aslında yapılmış ve mümkün. Demek ki bunlar istendi mi oluyor. Yüksek katlılara çok karşı olsam da bu şekilde olursa dediğiniz gibi belki de imkan var. O binaların boşaltılması gerek.

İzmir balçık gibi bir zemine sahip genelen. Naci hoca da bunu dedi ve on üç tane fay hattı geçen bir il. Buna göre dizayn etmenin kolay olmadığının farkında olsam da sağlam binanın hayat kurtaracağını biliyoruz ve hepimizin arzusu bunu hayata geçirmeleri. Geçen Hatay başkanının ifadelerini dinledim, her şey hazır ama hükümet ile olan siyasi husumet bunlara imkan vermiyor. Buna artık bir son verilmesi lazım. Hepimiz birsek, aynı gemideysek bunlar ne? Daha çok örnek olmaları gerektiği düşünüyorum ve başlıca görevleri de zaten halkın can ve mal güvenliğini sağlamak. Kim gelirse gelsin, bu ilkeyi kim çiğnerse bence hesap sorulmalı. A parti B partiymiş beni bağlamaz. On ilin nüfusu ne kadar toplamda bir İstanbula denk belki bir iki tık üstüdür. Yarın öbür gün Allah korusun orada olsa biz ne yaparız bu yetersiz ekipmanla. O yüzden bir an önce hasar tespiti, eski binalar boşaltılmalı, yeni yaptıkları bina yerleri ihtiyaca göre şehirleştirilerek insanlar mağdur edilmemeli. Bunları demek kötü bir şey değil. Bunları yapsalardı ya da yaparlarsa onlara artı bile yazar. Bu mu düşmanlık....
Ya bu ne kadar pahalı olabilir ki yani. Altı üstü bir daire parası maliyet olsun ya zaten bunu daire parasına ekliyorsun sen.
Burada olay devlette bitiyor kaç katlı olursa olsun yasa getirip her binanın altının böyle olması sağlanmalı

Haluk levent'e de saldırmaya başladılar tabi çok büyük yardim geldi onu indirmeleri lazim.

Şu konuyu açan zavallı nelere sebep olabileceğinin farkında değil.

Şöyle bir sistem var, aslında yapılmış ve mümkün. Demek ki bunlar istendi mi oluyor. Yüksek katlılara çok karşı olsam da bu şekilde olursa dediğiniz gibi belki de imkan var. O binaların boşaltılması gerek.

İzmir balçık gibi bir zemine sahip genelen. Naci hoca da bunu dedi ve on üç tane fay hattı geçen bir il. Buna göre dizayn etmenin kolay olmadığının farkında olsam da sağlam binanın hayat kurtaracağını biliyoruz ve hepimizin arzusu bunu hayata geçirmeleri. Geçen Hatay başkanının ifadelerini dinledim, her şey hazır ama hükümet ile olan siyasi husumet bunlara imkan vermiyor. Buna artık bir son verilmesi lazım. Hepimiz birsek, aynı gemideysek bunlar ne? Daha çok örnek olmaları gerektiği düşünüyorum ve başlıca görevleri de zaten halkın can ve mal güvenliğini sağlamak. Kim gelirse gelsin, bu ilkeyi kim çiğnerse bence hesap sorulmalı. A parti B partiymiş beni bağlamaz. On ilin nüfusu ne kadar toplamda bir İstanbula denk belki bir iki tık üstüdür. Yarın öbür gün Allah korusun orada olsa biz ne yaparız bu yetersiz ekipmanla. O yüzden bir an önce hasar tespiti, eski binalar boşaltılmalı, yeni yaptıkları bina yerleri ihtiyaca göre şehirleştirilerek insanlar mağdur edilmemeli. Bunları demek kötü bir şey değil. Bunları yapsalardı ya da yaparlarsa onlara artı bile yazar. Bu mu düşmanlık....
Zorlamadıkça mütolar izolatör kullanmaz. Yüksek yapılarda kullanılmaya başlandı ama mahalle arası yapılarda kimse beklemesin

Selamlar. Yorgunluktan dinlenmeye fırsat bulduğum bir anda ufak bir mesaj atayım dedim. TV'de izlediklerinizi unutun. Arkadaşlar burnum ve ellerim ölü kokuyor. Ölü kokusunu bilir misiniz bilmiyorum ama Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Unutun bildiklerinizi, ve bence en önemlisi halinize şükredin. Ciddi söylüyorum tarif edilemez bir durum söz konusu.
99 depreminden bilirim o kokuyu

Allah yardımcımız olsun

Size de büyük kolaylıklar dilerim Leventcim

Allah ayağınıza taş değdirmesin

Ya peki MHPli Birol Gürün yaptığı açıklamaya ne diyeceksiniz ? Rezil herifler rezil.

bu kadın saf mı yav

saf degil bu kadin almanlardan fonlananlardan

burada ki gercek ajandasi suriyelileri korumak. oraya bilerek suri degil turk konusturuyor ama asil amaci bakin yagma yapmiyor suriyeliler diye

dun nasil ki o herifin ugura slladigi video masum degilse bu da degil

bakin dun o videodan sonra yazdim burada birerbir gerceklediyor yavas yavas haluka yoneldiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt