6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu binalar hic mi depreme karsi dayanikli degil?

1675672005694.png

Resmi olarak gelmesede medyada üstü kapali bir yayın yasağı var heryero göstermiyorlar ,halk.galeyana gelmesin diye ,heleki trt filan dahada reziller siyasete basliyacaklar nerdeyse

Resmi olarak gelmesede medyada üstü kapali bir yayın yasağı var heryero göstermiyorlar ,halk.galeyana gelmesin diye ,heleki trt filan dahada reziller siyasete basliyacaklar nerdeyse
her şehirden birer tane video var o dönüyor. Şehirlerden birer tane binaya da dha ekibi göndermişler kanal kanal dönüyorlar.

Kesinlikle özellikle sayılar çok absürt 1800 bina 300 ölü gibi tuhaf resmi rakamlar hakim

hatayı gösterin artııııııııkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nasıl bi basına medyaya sahibiz!! ne bu niye kimse bir şey paylaşmıyor!!!!

ÖNEMLİ
KIZILAY: TÜM TURKİYEYİ KAN BAGISINA DAVET EDIYORUZ

Kesinlikle özellikle sayılar çok absürt 1800 bina 300 ölü gibi tuhaf resmi rakamlar hakim
Ya Fuat Oktay'dan ben şunu duydum. Hatay'da 300 bina yıkıldı. 2 ölü, 7 yaralı. Höh be kardeşim insanları salak yerine koymayın ya. Sırf benim Hatay'daki arkadaşımın ailesinden 2 ölü var zaten Antakya'da. Nasıl 2 ölü 7 yaralı olabiliyor. Yıkılan 300 binada kimse mi yaşamıyordu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt