Ege Can Erbay
10 Numara!
- 8 Aralık 2016
- 11.433
- 8.003
- 928
Kızılay’a kan bağışı yapmaya gidiyorum, imkanı olan kan bağışında bulunsun yaralılar için ihtiyaç vardır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
başınız sağolsunMaalesef kuzenimizin 2 çocuğunu kaybettik Malatya’da olan depremde
TSK zaten bölgeye intikal etmiş durumdaOHAL ilan edilmeli polis ve asker yetkilendirilmeli gece daha zor geçecek ne yazık ki bu durumda bile vatandaşın malına canına göz dikecek kimseler var.
Başınız sagolsun Allah sabır versinMaalesef kuzenimizin 2 çocuğunu kaybettik Malatya’da olan depremde
Çok üzüldüm Emrah bey Allah sabır versinMaalesef kuzenimizin 2 çocuğunu kaybettik Malatya’da olan depremde
artçılar bitsin artık
her şehirden birer tane video var o dönüyor. Şehirlerden birer tane binaya da dha ekibi göndermişler kanal kanal dönüyorlar.Resmi olarak gelmesede medyada üstü kapali bir yayın yasağı var heryero göstermiyorlar ,halk.galeyana gelmesin diye ,heleki trt filan dahada reziller siyasete basliyacaklar nerdeyse
Kesinlikle özellikle sayılar çok absürt 1800 bina 300 ölü gibi tuhaf resmi rakamlar hakimResmi olarak gelmesede medyada üstü kapali bir yayın yasağı var heryero göstermiyorlar ,halk.galeyana gelmesin diye ,heleki trt filan dahada reziller siyasete basliyacaklar nerdeyse
Başınız sağ olsunMaalesef kuzenimizin 2 çocuğunu kaybettik Malatya’da olan depremde
Ya Fuat Oktay'dan ben şunu duydum. Hatay'da 300 bina yıkıldı. 2 ölü, 7 yaralı. Höh be kardeşim insanları salak yerine koymayın ya. Sırf benim Hatay'daki arkadaşımın ailesinden 2 ölü var zaten Antakya'da. Nasıl 2 ölü 7 yaralı olabiliyor. Yıkılan 300 binada kimse mi yaşamıyordu?Kesinlikle özellikle sayılar çok absürt 1800 bina 300 ölü gibi tuhaf resmi rakamlar hakim