6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Siyaset konuşmayalım diyorlar ama ödleri kopuyor. Burası Çorlu salladıkları chpli belediyelerden yalnızca birinin önü. Tırların biri dolduruluyor diğerlerine geçiliyor. Özellikle başta gençler olmak üzere can siperane bir çaba var ilk günden beri.

Hala düşmanlık tohumu atmaya çalışıyorlar utanmadan.

20230209_184815.webp
20230209_191124.webp
20230209_191650.webp

Gana futbol federasyonunun yaptığı açıklamaya göre Christian Atsu bulunmuş ve hastaneye kaldırılmış.

@Uğur İz

ayrıca forumda twitter hesabımızı takip edip hesabımızdakı paylasımları rt yaparsanız daha cok yayabılırız arkadaslar

insanlar binaların yıkılmasından ölmese bile açlık sususzluk ve soğuktan ölecek ya. :(

Benim kaynak da norveç medyası. Şimdi Gana federasyonunun sayfasına baktım hiç bir haber bulunmuyor haklısın. Bilmiyorum valla ben sadece okuduğumu aktardım buraya.
Her yerde farklı bilgiler var renktaş haklısın, dünya basınına hep ilk kurtulduğu haber yansıdı ama sonra bizim medya düzeltti, yabancı medyanın çogu kurtuldu sanıyor

Netflix tutuştu bağış açıklıyor. Ben direkt iptal ettim, bundan sonra üye bulamazlar

Ali Koç: "Hatayspor ve Gaziantep FK'nın her türlü mali yüklerini bizler göğüslemek durumundayız."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt