- 3 Temmuz 2012
- 138.035
- 86.878
- 5.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim bildiğim Rönesans Rezidans diye bir sitede kalıyormuş, çok katlı bir bina olduğu için çok yavaş ilerliyor çalışma. O siteden bir sürü yardım isteği var ilk günden beri.hatayspor benim çok garibime gidiyor bunlar milyon euroluk kulüpler futbolcusu enkaz altında günlerdir bir tane vinçi organize edip getirmiyolarsa ben ihmali bunlarda arararım normal vatandan devletten yardım bekliyor normal bi şekilde ama bir süper lig kulübü bunu organize edecek güce sahip değilse kapatsın o kulübü
ses geldı
bu muhabir sıkıntılı salagın teki ilk günde salaklık yapmıstı
Asker,polis,bekçi birileri mutlaka görevlendirilmeliydi
İşte yapılmayınca herkes adaleti kendisi sağlamak istiyo
hatayspor benim çok garibime gidiyor bunlar milyon euroluk kulüpler futbolcusu enkaz altında günlerdir bir tane vinçi organize edip getirmiyolarsa ben ihmali bunlarda arararım normal vatandan devletten yardım bekliyor normal bi şekilde ama bir süper lig kulübü bunu organize edecek güce sahip değilse kapatsın o kulübü
ses geldı
bu muhabir sıkıntılı salagın teki ilk günde salaklık yapmıstı
Sanırım AFAD'dan onay gelmeden hareket edemiyorlar. Şu an bile haberde vincci sanırım, o bile dedi, biz burada sahaya inin demelerini bekliyoruz dedi. Dün Gökhan da böyle isyan etmişti... Sadece bir kadın gördüm Fox haber de biz parayla tuttuk diye, o da muhtemelen yani izinsiz. Aslında bir yandan niye böyle yapılıyor bir can bir can diyorum bir yandan da bu işin eğitimini almamış kişiler kafasına göre kaldırıp edip çıkarmaya çalışırsa belki kurtardım derken ölüme ve başka ölümlere sebep olabilir. Bizim çok daha insan eğitmemiz lazım bu anlamda....
Niye vibratör de mi göndereceklermişsuriyeliler seviniyordur şimdi