6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hatayspor benim çok garibime gidiyor bunlar milyon euroluk kulüpler futbolcusu enkaz altında günlerdir bir tane vinçi organize edip getirmiyolarsa ben ihmali bunlarda arararım normal vatandan devletten yardım bekliyor normal bi şekilde ama bir süper lig kulübü bunu organize edecek güce sahip değilse kapatsın o kulübü
Benim bildiğim Rönesans Rezidans diye bir sitede kalıyormuş, çok katlı bir bina olduğu için çok yavaş ilerliyor çalışma. O siteden bir sürü yardım isteği var ilk günden beri.

RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: "Önümüzdeki yıl 18 takımla devam edecekti. Hatayspor ve Gaziantep FK'nın ligden çekilmesi halinde, önümüzdeki yıl 20 takımla Süper Lig devam edecek."

Asker,polis,bekçi birileri mutlaka görevlendirilmeliydi

İşte yapılmayınca herkes adaleti kendisi sağlamak istiyo

Bis2me yaramayan Türkiye’deki tüm bekçileri oraya yollasınlar aldıkları maaşı bir kez olsun haketmiş olurlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hatayspor benim çok garibime gidiyor bunlar milyon euroluk kulüpler futbolcusu enkaz altında günlerdir bir tane vinçi organize edip getirmiyolarsa ben ihmali bunlarda arararım normal vatandan devletten yardım bekliyor normal bi şekilde ama bir süper lig kulübü bunu organize edecek güce sahip değilse kapatsın o kulübü

Sanırım AFAD'dan onay gelmeden hareket edemiyorlar. Şu an bile haberde vincci sanırım, o bile dedi, biz burada sahaya inin demelerini bekliyoruz dedi. Dün Gökhan da böyle isyan etmişti... Sadece bir kadın gördüm Fox haber de biz parayla tuttuk diye, o da muhtemelen yani izinsiz. Aslında bir yandan niye böyle yapılıyor bir can bir can diyorum bir yandan da bu işin eğitimini almamış kişiler kafasına göre kaldırıp edip çıkarmaya çalışırsa belki kurtardım derken ölüme ve başka ölümlere sebep olabilir. Bizim çok daha insan eğitmemiz lazım bu anlamda....

Sanırım AFAD'dan onay gelmeden hareket edemiyorlar. Şu an bile haberde vincci sanırım, o bile dedi, biz burada sahaya inin demelerini bekliyoruz dedi. Dün Gökhan da böyle isyan etmişti... Sadece bir kadın gördüm Fox haber de biz parayla tuttuk diye, o da muhtemelen yani izinsiz. Aslında bir yandan niye böyle yapılıyor bir can bir can diyorum bir yandan da bu işin eğitimini almamış kişiler kafasına göre kaldırıp edip çıkarmaya çalışırsa belki kurtardım derken ölüme ve başka ölümlere sebep olabilir. Bizim çok daha insan eğitmemiz lazım bu anlamda....

vardır onun da bi rantı. vatandaşını bu kadar incesine düşünen devletin her şeyden önce 3 fay hattı içinden geçen şehirde insanını böyle binalarda oturtmaya içi el vermez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt