6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
img_1_1675970705592.webp

Sizin ben olmayan serefinize sokayım kansız köpekler

Sonunda. Eleştirdiğimiz gibi tebrik etmesini de biliriz. Lütfen dinimizi doğru şekilde aktaralım.

kader kader diye hikaye anlattıracaklarını düşünmüştüm. dini bilgileri kıssa üzerinden anlatmasını da çok sevmiyorum. ama bunu dediyse tebrik ederim... hatta programın ana mesajı bu olmalıydı...

kader kader diye hikaye anlattıracaklarını düşünmüştüm. dini bilgileri kıssa üzerinden anlatmasını da çok sevmiyorum. ama bunu dediyse tebrik ederim... hatta programın ana mesajı bu olmalıydı...

Pusholder en çok takip edilen kaynaklardan biri, eminim demiştir. Beni de şaşırttı ama doğru konuşmuş. Tebrikler hocaya. 👏

Ekli dosyayı görüntüle 192062

Sizin ben olmayan serefinize sokayım kansız köpekler
Daha demin Mehmet Akif Ersoy söyledi, birileri enkazdan canlı insan çıkarırken, sizin işiniz bitti diyip kendi çıkarmış gibi kameralara poz veriyormuş.
Senin yolladığın foto şerefsizlik buna tanım bile bulamıyorum.
Kimin yaptığını söylemedi keşke söyleyip hedef gösterseydi.

Celal Şengör: "Türkiye aslında bir Afganistan'dır. Kadın bikini giyer erkeği Mercedes'e biner güzel takım elbise giyer ama kafaların içini açtığın zaman Afganistan'daki kafanın aynısı"

Adam temelden eğitim diyor.
Haksız da bulmuyorum.
Her şeyin temeli bu. Kimse yanlış anlamasın diyeceğimi ama benim zamanımda tıp ve hukuk kazanmak çok büyük meşakkat isteyen bir şeydi. Davulla zurnalarla kutlanacak bir başarı idi. Bunların sonradan çok kolaya döndüğünü ve sıradanlaştığını özetle diplomanın ticaretle elde edildiğini görüyorum. Bu çok tehlikeli. Ülkemizde ne yazık ki kendimi de ayırmadan diyorum okumuş cahillik de hakim. Her konuda fikrimiz olmak, her şeyi bilmek zorundaymışız gibi hissetmek ayrı bi donanıma sahipmişiz gibi ahkam kesmek ayrı. Bizim insanımıza ikincisi hakim. Ne yazık ki. Kimsenin emeğini yok saymadan, kırmadan ifade etmeye çalıştım ama hatam olduysa da ifadelerde affola. 🙏

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt