Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.259
- 43.004
- 3.748
Sizin ben olmayan serefinize sokayım kansız köpekler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cüneyt özdemir ve Fatih alaylı kesinlikleAlanda çalışan olsun canlı yayın yapan olsun beğendiğiniz izlediğiniz medyacılar kimler ?
Sonunda. Eleştirdiğimiz gibi tebrik etmesini de biliriz. Lütfen dinimizi doğru şekilde aktaralım.
Mehmet Akif ersoy da fena değilCüneyt özdemir ve Fatih alaylı kesinlikle
Sonunda. Eleştirdiğimiz gibi tebrik etmesini de biliriz. Lütfen dinimizi doğru şekilde aktaralım.
kader kader diye hikaye anlattıracaklarını düşünmüştüm. dini bilgileri kıssa üzerinden anlatmasını da çok sevmiyorum. ama bunu dediyse tebrik ederim... hatta programın ana mesajı bu olmalıydı...
keşke dedem olaydı bu adamCelal Şengör: "Türkiye aslında bir Afganistan'dır. Kadın bikini giyer erkeği Mercedes'e biner güzel takım elbise giyer ama kafaların içini açtığın zaman Afganistan'daki kafanın aynısı"
Daha demin Mehmet Akif Ersoy söyledi, birileri enkazdan canlı insan çıkarırken, sizin işiniz bitti diyip kendi çıkarmış gibi kameralara poz veriyormuş.
Bunları unutmayın
Sade nargile mi adam yerleştirildiği yurt odasında gündüz gündüz sikinin zevkini düşünmüş.Ağzımı bozmayalım bozmayalım diyorum kaç senedir küfür de etmiyorum bu ortamda ama adam yurda nargilesini götürmüş orospu çocuğu keyfini skym
Celal Şengör: "Türkiye aslında bir Afganistan'dır. Kadın bikini giyer erkeği Mercedes'e biner güzel takım elbise giyer ama kafaların içini açtığın zaman Afganistan'daki kafanın aynısı"
neyse..