6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 güne kalmaz o paralar Kızılay'a aktarılır .

Böyle bir şey yaşanırsa halk ne tepki verir bilemedim? Madem öyle derneklerin bağış hesaplarına sınır koyun. Ama koyamazsınız değil mi çünkü sizin Türgev'inize milyon dolarlar katarmanız gerek. Hatta bu para eğer Kızılay'a, Afad'a falan giderse o para döner Türgev'e gider bağış adı altında. Hem vergiden kaçmış olurlar hem de Bilal Erdoğan'ı zenginleştirmiş olurlar. Daha önceden yapılmamış şey değil. Olmaz demeyin. Ayrıca bu durum maalesef ki oranın cahil cühela halkına güzel görünür. Erdoğan'ı güçlü gösterir. Oraların insanı da "Güçlü lider de güçlü lider. Aman da güçlü lider. Güçlü lider olsun da anam babam ölsün önemli değil. Güçlü lider olsun taştan olsun" dedikleri için maalesef ki Erdoğan'ı orada güçlü gösterir ve oylarını arttırır. Bakın da görün. Bunlar siyasi hamleler. Sadece paraya çökme hamlesi değil. Olursa tabii. Henüz olan biten bir şey de yok gerçi Erdoğan yalamalarının söylemleri ve tweetlerinden başka.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

@Okan Özkan dil pisleşmeye başlamış

Gerçekten yoruyorlar ya. Adam kaç kere açıkladı afadla irtibat içinde olduğunu. Ben ahbapa güvenip yardım yapmışım, daha çalışma esnasında belge aklıma gelmiyor. Buna noluyor da gidip köpek gibi hesap soruyor kendince?! Haluk Levent yardım için tüm enerjisini harcayacağı yerde birde bunlara laf yetiştirmeye çalışıyor. Katıksız oc

Gerçekten yoruyorlar ya. Adam kaç kere açıkladı afadla irtibat içinde olduğunu. Ben ahbapa güvenip yardım yapmışım, daha çalışma esnasında belge aklıma gelmiyor. Buna noluyor da gidip köpek gibi hesap soruyor kendince?! Haluk Levent yardım için tüm enerjisini harcayacağı yerde birde bunlara laf yetiştirmeye çalışıyor. Katıksız oc
Malesef takmışlar

Şimdi soracaklar 2020-2021-2022 raporlamaların niye eksik diye

Onlar sormadan acilen kendileri halletmeliler

heryerden zehiri saliyorlar

Son zamanlarda gözüme çok batıyor bu şovmen. Ukranya savaşında iki görüntü verdi buna hemen terfi verdiler.

Bu da bir şey oldum sandı. Sen kimsin de şu an bu soruları sorup Haluk Levent'in zamanını çalıyorsun çömez...

Hayırdır ya? Çapsız herif! Neyse Allah görüyor bunların ne kadar düzenbaz ne kadar şovmen oldukları çok yakında ortaya çıkacak.

Genc bir kardesimiz daha cikarildi cok kotu oldum tum ailesi sariliyor... Gayet iyi durumda gozukuyor bu genc. Devam edin abi umutlar bitmemeli hemen.

@Okan Özkan dil pisleşmeye başlamış

Hırsız diyor eşkiya diyor tabi aynaya bakarak konuşuyor.
Haluk abi'nin işi gücü başından aşkın bu yalakalara cevap vermesine bile gerek yok değmez zamanı gelince hepsiyle teker teker hesaplaşacağız. Şu acı günlerimiz bi nebze gecsin görüşeceğiz bunlarla

yav burda dedık elbıstanda adam kalmadı heralde yardımı alabılecek

şu işi kordineli yapsalar keşke

Ulan doldum ya. 1.30'da uyudum, 2.40 gibi kalktim.
Dun bahsettigim cocukluk arkadasimin 2 cocugu ve ablasi maalasef kurtulamadi, birbirlerine sarili halde bulundular.
Sen git 35 sene demir celikte calis, o hattanelerin kahrını cigerlerinle, kalbinle, gözünle çek sonra da soysuz hırsızın birinden emekli maasinla ev al ve aldigin ev 2 torununa ve kızına mezar olsun. Yatacak yeriniz yok be.
Başın sağolsun abi Allah mekanlarını cennet eylesin. Ne diyeceğimi bilemiyorum. hesaplaşma günü gelecek elbet bu kitapsizlarla iple çekiyorum.

Sıradaki hamle sanırım biraz daha agresifleşme olacak

Ahbapta çalıştığı iddia edilen bir kaç kişi çıkarılıp yalan beyanlar vermesini bekşiyorum
Çökemediler paraya hemen satin aldiklariyla basladilar kamuoyu yaratmaya.Nasil olsa müritleri hazir bekliyor inanmaya.Bu kadar insafsiz olunmaz yav.

offff elimde muthis bir video var suri dovdukleri askerlerin

paylassammi bilemedim suri icin vicdan yapacaklar olabilir

askerlerinde basina is gelmesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt