Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.131
- 101.345
- 5.238
Naber lan kıvrakBen parti tutmam dostum. Amacıma hizmet edene, ettiği hizmet kadar destek veririm.
Bugün budur yarın başkası. Devamlılığı korumak esastır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Naber lan kıvrakBen parti tutmam dostum. Amacıma hizmet edene, ettiği hizmet kadar destek veririm.
Bugün budur yarın başkası. Devamlılığı korumak esastır.
Temelde her ikisi de ticaret kapsamına girer dostum.
Olayı özelleştirirsek; sen araştırdın ve BEĞENDİN. Denkleştirdin başını sokacak bir ev almaya niyetlendin, ama sana dediler ki noterde bu evi alamazsın.
Sen ne dersin, kime ne benim alacağımdan satacağımdan demez misin.
Kendi iradenle yaptığın ticaretten zararlı çıktığında yada zarar gördüğünde başkalarını suçlu tayin etme arayışını anlamıyorum.
Temelde her ikisi de ticaret kapsamına girer dostum.
Olayı özelleştirirsek; sen araştırdın ve BEĞENDİN. Denkleştirdin başını sokacak bir ev almaya niyetlendin, ama sana dediler ki noterde bu evi alamazsın.
Sen ne dersin, kime ne benim alacağımdan satacağımdan demez misin.
Kendi iradenle yaptığın ticaretten zararlı çıktığında yada zarar gördüğünde başkalarını suçlu tayin etme arayışını anlamıyorum.
uğur dündar olan yerden hayır gelmez.Bu tv100 ne garip bir kanal ya?! İçinde Uğur Dündar var. Candaş Tolga Işık var. Ece Üner var. Okan Bayülgen var. Erdoğan Aktaş(Kendisi aynı zamanda Sözcü TV Eski Genel Yayın Yönetmeni) var. Bunların yanında Fuat Uğur gibi, Hacı Yakışıklı gibi, Cem Küçük gibi iktidarı amansızca savunan tipler var. Bışar Özbey de burada yazıyor. Bir de seksi ve seksiliğini göz önüne seren kadın sunucuları(Ela Rümeysa Cebeci ve Hande Aydemir) var.
Ne iş çözemiyorum. Tamam merkez medya oluşturmaya çalışmışsınız da bir ortanız olsun be abi sizin de. Ben saat 13'te açtığımda Erdoğan yalanıyor. Akşam açıyorum Ece Üner sağa sola sallıyor. Ardından Uğur Dündar ve İmamoğlu karşılıklı oturmuş İstanbul depremi tartışıyor. Sonra Fuat Uğur görüyorsun aradan amansızca bir dilleme. Ben ne izleyeceğimi bilmek isteirm bir kanalı açtığımda. Bu kanalda ne izleyeceğin belli değil. Ne ile karşılaşacağın belli değil.
Fenerliliği beni pek ilgilendirmiyor vallahi. Spor programı yapmıyor sonuçta. Siyaset programı yapıyor ve siyasi olarak benim çizgimde bir adam.uğur dündar olan yerden hayır gelmez.
Eski tip "bir milyoncu" dükkanlar gibi bir kanal. Ne ararsan var. Her telden çalayorlar. Her kesime hitap etmek istiyorlar.Bu tv100 ne garip bir kanal ya?! İçinde Uğur Dündar var. Candaş Tolga Işık var. Ece Üner var. Okan Bayülgen var. Erdoğan Aktaş(Kendisi aynı zamanda Sözcü TV Eski Genel Yayın Yönetmeni) var. Bunların yanında Fuat Uğur gibi, Hacı Yakışıklı gibi, Cem Küçük gibi iktidarı amansızca savunan tipler var. Bışar Özbey de burada yazıyor. Bir de seksi ve seksiliğini göz önüne seren kadın sunucuları(Ela Rümeysa Cebeci ve Hande Aydemir) var.
Ne iş çözemiyorum. Tamam merkez medya oluşturmaya çalışmışsınız da bir ortanız olsun be abi sizin de. Ben saat 13'te açtığımda Erdoğan yalanıyor. Akşam açıyorum Ece Üner sağa sola sallıyor. Ardından Uğur Dündar ve İmamoğlu karşılıklı oturmuş İstanbul depremi tartışıyor. Sonra Fuat Uğur görüyorsun aradan amansızca bir dilleme. Ben ne izleyeceğimi bilmek isteirm bir kanalı açtığımda. Bu kanalda ne izleyeceğin belli değil. Ne ile karşılaşacağın belli değil.
çok dillendirmeye başlandı buahbap derneğinin parasına çökerlerse bir daha hiç bir yardım kuruluşuna destek olmam.
en azından bunlar gidene kadar
çok sanatsal çalışıyor aslan askerim. Adam ahengi, tonu, müzik ve ses uyumunu mükemmel ayarlıyor.Lan sabah sabah neşelendim “Abinin..(vuruyor) a…… (vuruyor) korum (vuruyor)”