Tugay Kaya
Sarı Üye
- 21 Temmuz 2011
- 605
- 491
- 1.353
Beyler bu rönans rezidans ne durumda? Calismalara baslandi mi, baslandiysa kac kisi cikti ordan?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çalışmalara depremin 3. günü başlanıldı deniliyordu ama ne bi resim var çalışıldığına dair ne de kurtarılanBeyler bu rönans rezidans ne durumda? Calismalara baslandi mi, baslandiysa kac kisi cikti ordan?
Çalışmalar başladı ama direkt olarak alttaki kolonlar kesilerek devrilmiş. Üstteki kolonlar hala sağlam, dolayısıyla çalışmalar kolay durmuyor. Ancak bu devrilme nedeniyle enkaz altındakilerin zarar görmemiş olabileceğini umut ediyorum.Beyler bu rönans rezidans ne durumda? Calismalara baslandi mi, baslandiysa kac kisi cikti ordan?
Allah rahmet eylesinbenimde.
bu sabah haber aldim
ebrar siteside oturan bir arkadasim maalesef cansiz bulundu annesiyle birlikte...
O volume’ünü azalt.2 gündür kıçımızı yırtıyoruz ya atın şunu artık diye neyi beklediniz 2 gün?
Daha önce de belirttimGalatasaray deprem bölgesinde depo tutmuş yardımları bölgedeki depoya gönderip oradan ihtiyacı olanlara araçlarla dağıtıyormış. Herkesin örnek alması gereken organizasyon. İhtiyaç fazlası Yardımlar depolarda tutulursa bozulması kirlenmesi önlenir.
Çalışmalar başladı ama direkt olarak alttaki kolonlar kesilerek devrilmiş. Üstteki kolonlar hala sağlam, dolayısıyla çalışmalar kolay durmuyor. Ancak bu devrilme nedeniyle enkaz altındakilerin zarar görmemiş olabileceğini umut ediyorum.
![]()
AFAD'a kızılmaz zaten. Bu işin organizasyonunu yapması gereken başındaki kişiye kızılır ama. İlk yapılması gereken deprem bölgelerinde çeşitli depo yerlerini belirlemek ve bu yerleri sosyal medya, TV üzerinden açıklayarak giden yardımların doğrudan belirlenen depolarda toplanmasını sağlamaktı. Daha sonra oradan araçlarla belirledikleri noktalara dağıtılırdı. Böylelikle o sokaklara rasgele bırakılmış yardım malzemeleri falan olmaz, vatandaşa daha rahat ulaşırdı.AFAD a da kızamıyorum bu konuda. Sahada bulunanlara özellikle. Sahada olanların 1 tanesinde bile bir cana dokunmaktan başka bir niyeti olmadığına da eminim.