6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler bu rönans rezidans ne durumda? Calismalara baslandi mi, baslandiysa kac kisi cikti ordan?

Beyler bu rönans rezidans ne durumda? Calismalara baslandi mi, baslandiysa kac kisi cikti ordan?
çalışmalara depremin 3. günü başlanıldı deniliyordu ama ne bi resim var çalışıldığına dair ne de kurtarılan

sığınakta birkaç kişi yaşıyor deniliyordu biri siyahi diyolardı sonra bi bilgi gelmedi. bu bina ile ilgili çok yanlış haberler yayılıyor teyitli değil çoğu

Çalışmalar başladı ama direkt olarak alttaki kolonlar kesilerek devrilmiş. Üstteki kolonlar hala sağlam, dolayısıyla çalışmalar kolay durmuyor. Ancak bu devrilme nedeniyle enkaz altındakilerin zarar görmemiş olabileceğini umut ediyorum.
F7WZCDLMEBC3JPHPRZRO6G7GP4.jpg

Bir AFAD gönüllüsü, A Haber için kurtarma organize edildiğini belirterek isyan edip evine döndü: ''A Haber yayını için bizi saatlerce beklettiler.''

Galatasaray deprem bölgesinde depo tutmuş yardımları bölgedeki depoya gönderip oradan ihtiyacı olanlara araçlarla dağıtıyormış. Herkesin örnek alması gereken organizasyon. İhtiyaç fazlası Yardımlar depolarda tutulursa bozulması kirlenmesi önlenir.
Daha önce de belirttim

Sürecin başından beri yardım toplama ve bunu ulaştırma konusunda en iyi organize olan STK olduk belki de

Emeği geçenlerin her birine sonsuz kere teşekkür ediyorum

Ayaklarına taş değmesin

Camiamla gurur duyuyorum

Son düzenleme:
Çalışmalar başladı ama direkt olarak alttaki kolonlar kesilerek devrilmiş. Üstteki kolonlar hala sağlam, dolayısıyla çalışmalar kolay durmuyor. Ancak bu devrilme nedeniyle enkaz altındakilerin zarar görmemiş olabileceğini umut ediyorum.
F7WZCDLMEBC3JPHPRZRO6G7GP4.jpg

Yandaki binalar ayakta dururken 2013 yapımı rezidansın(!) bu şekilde temelden çökmesi akıl alır değil.

AFAD a da kızamıyorum bu konuda. Sahada bulunanlara özellikle. Sahada olanların 1 tanesinde bile bir cana dokunmaktan başka bir niyeti olmadığına da eminim.
AFAD'a kızılmaz zaten. Bu işin organizasyonunu yapması gereken başındaki kişiye kızılır ama. İlk yapılması gereken deprem bölgelerinde çeşitli depo yerlerini belirlemek ve bu yerleri sosyal medya, TV üzerinden açıklayarak giden yardımların doğrudan belirlenen depolarda toplanmasını sağlamaktı. Daha sonra oradan araçlarla belirledikleri noktalara dağıtılırdı. Böylelikle o sokaklara rasgele bırakılmış yardım malzemeleri falan olmaz, vatandaşa daha rahat ulaşırdı.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt