6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doğunun ahlak timsalleri yağmacılık peşinde koşarken batının ahlaksızları en zor zamanında bu millete yardım eli uzattı

bu millet bunu da unutursa daha da ülkenin sırtı yerden kalkmaz

genellemen yanlis
dogu insanindan suruyle muthis aksiyonlarda izliyoruz

aslinda senin ne anlatmak istedigini biliyorum ama yanlis bir cumle kurmussun

AFAD değerli insanların bulunduğu, değerli bir kuruluştur.

Yanlış ya da hatalı yönetilmesi kurumun içini boşaltmaz. Günlerdir uyumadan çalışan AFAD mensupları var yüzlerce, gönüllüler var, sapla samanı iyi ayırt edin.

Oradan bir insanı çıkarmak ne kadar zor, orada ne yaşanıyor anlamıyor musunuz yav hiç.

afadın bi sucu yokki onlarda bi kisiden emir bekliyor adamlar kendi basına hareket edemiyor

ilk gün orduyu neden yönlendırmedıler

o kayseri yolunu kardan acmak icin ordunun bi ton aracı vardı ama cok gec kullanıldı

AFAD değerli insanların bulunduğu, değerli bir kuruluştur.

Yanlış ya da hatalı yönetilmesi kurumun içini boşaltmaz. Günlerdir uyumadan çalışan AFAD mensupları var yüzlerce, gönüllüler var, sapla samanı iyi ayırt edin.

Oradan bir insanı çıkarmak ne kadar zor, orada ne yaşanıyor anlamıyor musunuz yav hiç.

calisanlara birsey diyen yok zaten bence
zaten provakatif haberler aninda ifsa ediliyor

cogu insanin derdi afadla ilgili parti kurumu gibi olmasi

Peki Millet neden AFAD a güvensin. Neden böyle kudurdular belli
mıllet ıstedıgı kadar yardımı ahbaba yapsın ama simdi ikisi beraber calısıyor haluk leventte onu paylastı zaten cünkü ahbabın sahada o kadar cok elemanı yok organize edecek. ahbap yapılan yardımlarda alınan konteyneri yiyecegi yine afad sayesinde paylastıracaktır

akpliler baygınlık geçiriyordur şu an!

Yok be ne baygınlık geçirecekler! Zaten ağır deprem gören il ve ilçelerin belediyelerinin neredeyse tamamı Cumhur İttifakı'nda. Ha Kahramanmaraş Belediyesi'ne göndermişsin parayı ha Türgev'e. Büyük ihtimalle Kahramanmaraş Belediyesi (Adıyaman da olabilir. Kahramanmaraş'ı örnek verdim) de Türgev'e bağışlar zaten. Hayır hadi Hatay'a gönderdin orada da en çok hasar gören ilçeler (Antakya, Kırıkhan, İskenderun) AKP'de. Yani o ilçeler zaten o parayı 2019'daki seçimde AKP'yi başa getirerek kaybetmiş. Üzülmüyorum vallahi onlara. Ben insanların yardım çabalarına üzülüyorum. Hevesle bir şey yapıyorlar. Yardım gönderiyorlar. Ülkendeki hırsızla çalıyor. Sen de bunu onaylıyorsun. Çünkü güçlü lider. Hay senin güçlü liderine.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt