- 12 Temmuz 2009
- 60.891
- 24.269
- 2.968
Allahim sen bana sabir ver yarabbi
Hahahah siddete basladilar. Sabir Allahim sabir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allahim sen bana sabir ver yarabbi
doğunun ahlak timsalleri yağmacılık peşinde koşarken batının ahlaksızları en zor zamanında bu millete yardım eli uzattı
bu millet bunu da unutursa daha da ülkenin sırtı yerden kalkmaz
genellemen yanlis
dogu insanindan suruyle muthis aksiyonlarda izliyoruz
aslinda senin ne anlatmak istedigini biliyorum ama yanlis bir cumle kurmussun
Ulan bu ne rezilliktir çoçuk üşüyor orda sen şapkasını açıyosun, sizin şovunuzu bilmem napıyım insanlıktan nasip almayan mahluklar!
AFAD değerli insanların bulunduğu, değerli bir kuruluştur.
Yanlış ya da hatalı yönetilmesi kurumun içini boşaltmaz. Günlerdir uyumadan çalışan AFAD mensupları var yüzlerce, gönüllüler var, sapla samanı iyi ayırt edin.
Oradan bir insanı çıkarmak ne kadar zor, orada ne yaşanıyor anlamıyor musunuz yav hiç.
Bu kuruluşlar Belediyeleri o projeleri aldığına pişman de ederler.Öyle İhale fesat karıştırma malzemeden çalma bu adamlara sökmez çok katı satın alma prosedürleri var bu adamların.Peki Millet neden AFAD a güvensin. Neden böyle kudurdular belli
mıllet ıstedıgı kadar yardımı ahbaba yapsın ama simdi ikisi beraber calısıyor haluk leventte onu paylastı zaten cünkü ahbabın sahada o kadar cok elemanı yok organize edecek. ahbap yapılan yardımlarda alınan konteyneri yiyecegi yine afad sayesinde paylastıracaktırPeki Millet neden AFAD a güvensin. Neden böyle kudurdular belli
akpliler baygınlık geçiriyordur şu an!
çizik yok ya