6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belki de çıkar ilişkileri var. Hepsinin seceresi çıkarılmalı. Muhalefeti iktidarı müteahhiti denetçisi kimin ihmali veya üç kağıdı varsa hepsi bedelini ödemeli.
Hayatını kaybeden vatandaşlarımızı artık kimseler geri getiremez. Ama yakınlarının yüreğine bir damla olsun su serpmek için aynı zamanda gelecekteki felaketlere tedbirler alınması için hepsinin yargılanması şart.
Gördük işte idealist insan yurtdışına kaçıyormuş bıraksalar.

Fonlananlar simdi o polis ve asker videolarini yurtdisi ajandlari ile birlikte organize olup turkler suriyelilere iskence ediyor propagandasi baslatacaklar dunya capinda

kesin olacak bu

ne yazik ki o polis ve askerlerede dokunacaklar

Fonlananlar simdi o polis ve asker videolarini yurtdisi ajandlari ile birlikte organize olup turkler suriyelilere iskence ediyor propagandasi baslatacaklar dunya capinda

kesin olacak bu

ne yazik ki o polis ve askerlerede dokunacaklar
bunuda yapar foncu serefsızler sonra yardımları kestirirler

bu yakalanan müteahhitlerin, yapı denetim firmalarının, prosedürü bilmiyorum ama belediyede imza onay veren vs kim varsa 30-40 sene belki müebbet hapis yatması gerekiyor.

gerekiyor ki kimsenin götü yemesin malzemeden çalıp bina dikmeye. para kurtarmıyorsa yapmayın apartman kodum çocukları gidin başka iş yapın. çocuk oyuncağı mı bu

Arkadaşlar orospulara hakaret etmeyelim. Onlar bile böyle evladı kabul etmezler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt