- 23 Aralık 2008
- 65.062
- 62.886
- 5.103
Kesinlikle bu işlere onay veren ve yapan hatta inşaatında çalışan mühendisler ve devlet görevlisi memurları cezalandırmak gerekiyor. Emekli olmuşlarsa emekliliğini yakmaları gerekiyor.bu yakalanan müteahhitlerin, yapı denetim firmalarının, prosedürü bilmiyorum ama belediyede imza onay veren vs kim varsa 30-40 sene belki müebbet hapis yatması gerekiyor.
gerekiyor ki kimsenin götü yemesin malzemeden çalıp bina dikmeye. para kurtarmıyorsa yapmayın apartman kodum çocukları gidin başka iş yapın. çocuk oyuncağı mı bu
Bende emir kuluyum diyen de dahil. Benim eşim iş güvenliği uzmanı ama maalesef 4 senedir halkla ilişkiler yapıyor.
Çünkü iş güvenliği uzmanı olarak gerekli tedbirleri işverene aldıramiyordu osgblerde genelde işverenin yanında oluyordu. Tüm sirketler bu durumda değil tabi ama İnşaatta daha işçinin güvenliğini sagliyorken binadan nasil emin olabiliriz.
İşçi olurse isguvenligi uzmanı bizzat sorumlu işverenin hiç bir sorumluluğu olmuyor bu nedenle bu mesleği yapmıyor. Herkes bu duruşu sergilese düzen degisir