6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu yakalanan müteahhitlerin, yapı denetim firmalarının, prosedürü bilmiyorum ama belediyede imza onay veren vs kim varsa 30-40 sene belki müebbet hapis yatması gerekiyor.

gerekiyor ki kimsenin götü yemesin malzemeden çalıp bina dikmeye. para kurtarmıyorsa yapmayın apartman kodum çocukları gidin başka iş yapın. çocuk oyuncağı mı bu
Kesinlikle bu işlere onay veren ve yapan hatta inşaatında çalışan mühendisler ve devlet görevlisi memurları cezalandırmak gerekiyor. Emekli olmuşlarsa emekliliğini yakmaları gerekiyor.

Bende emir kuluyum diyen de dahil. Benim eşim iş güvenliği uzmanı ama maalesef 4 senedir halkla ilişkiler yapıyor.

Çünkü iş güvenliği uzmanı olarak gerekli tedbirleri işverene aldıramiyordu osgblerde genelde işverenin yanında oluyordu. Tüm sirketler bu durumda değil tabi ama İnşaatta daha işçinin güvenliğini sagliyorken binadan nasil emin olabiliriz.

İşçi olurse isguvenligi uzmanı bizzat sorumlu işverenin hiç bir sorumluluğu olmuyor bu nedenle bu mesleği yapmıyor. Herkes bu duruşu sergilese düzen degisir

Dursun Özbek: "Şu an bu çıkan tırımız 62. Tır oluyor. Erden Timur başkanımız orada, iki depo tuttuk direk orayla koordine halindeyiz"

Şimdi lige bağlamak insafsızlık gibi olacak ama bir sezonda 13. olan takım sonraki sezon nasıl bir anda 9 puan farkla lider oluyor daha iyi anladım.

Erden Timur gibi iş bilen iş bitirici insanlarla her şey mümkün. Eline sağlık.

700 yil muebbet yemeli oe
Sonuç
1676044252191.webp

Ümit Özdağ'a kalsa zaten Suriyelileri geri yollarsak ülke Amerika refahına çıkacak. Adamın tek siyasi dayanağı Suriyelileri yollamak başka bir vaadi yok. Her konuyu Suruyelilere getiriyor.
Bölgede uzun bir süre yaşamış biri olarak diyebilirim ki, fezaya bile çıkarız giderlerse.

Diyorlar ya siyaset yapma günü değil diye. Asıl bugün siyaset günü. Konuşalım ki ölenler boşuna ölmüş olmasın. Konuşalım ki bundan sonra olacak ölümleri azaltabilelim. Konuşalım ki bugün ölen insanların katilleri daha fazla cinayet işleyemesin. Konuşmadığımız sürece bizi öldürmeye devam edecekler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt