Arkadaşımın annesi babası kardesi vefat etti maalesef
Başınız sağolsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşımın annesi babası kardesi vefat etti maalesef
Çok şükür ben öğrencimi kaybettim o lanet binada. İsimleri var mıdır cikanlarinSON DAKİKA!! 106. saatte gaziantep nizip'te 2 insanımız daha enkaz altından canlı çıkarıldı![]()
Başın sağolsun.Arkadaşımın annesi babası kardesi vefat etti maalesef
Sus plsHala kurtarilanlar olduguna gore haftaya da çalışmalar devam eder de mi?
bu ülkenin en büyük sorunlarından biri üm*t'tirÜmit Özdağ hiç iyi niyetli bir adam değil, önce Suriyeliler fb tirini yağmaladı dedi, fb yöneticisi yalanladı, üstüne Suriyeli biri itfaiye erinin telefonunu çaldı dedi, o da yalan çıktı sildi, mültecilerden kimsenin hoşlanmadığını biliyorum ama bu ortamlar tam Özdağ gibi tiplerin hareket alanı oldu
Niyeki 2 hafta surmeli bence,bi şekilde hayatta kaliyolarSus pls
Eşim iç denetimci. Çalıştığı firmada 120 kişi İSG ihmalleri ve yemek vs gibi seylerden dolayi grev yaptı. Firma çözümü şu şekilde buldu: Hepsini işten kovdu. Allah'tan geçen hafta istifasini da vermişti eşim kurtuldu böyle pislik bir yerdenKesinlikle bu işlere onay veren ve yapan hatta inşaatında çalışan mühendisler ve devlet görevlisi memurları cezalandırmak gerekiyor. Emekli olmuşlarsa emekliliğini yakmaları gerekiyor.
Bende emir kuluyum diyen de dahil. Benim eşim iş güvenliği uzmanı ama maalesef 4 senedir halkla ilişkiler yapıyor.
Çünkü iş güvenliği uzmanı olarak gerekli tedbirleri işverene aldıramiyordu osgblerde genelde işverenin yanında oluyordu. Tüm sirketler bu durumda değil tabi ama İnşaatta daha işçinin güvenliğini sagliyorken binadan nasil emin olabiliriz.
İşçi olurse isguvenligi uzmanı bizzat sorumlu işverenin hiç bir sorumluluğu olmuyor bu nedenle bu mesleği yapmıyor. Herkes bu duruşu sergilese düzen degisir
Bugun cok aile kurtarilir diye düşündüydüm.anne kiz baba kiz ve kari koca ciftler kurtarilmisCNN I açın. 3 kişi cikariliyor
Böyle zamanlarda ortaya çıkan radikal ve agresif siyaset yapanlar bir ülke için herzaman tehlikeli olmuştur. Tarih böyle örneklerle dolu.Ümit Özdağ hiç iyi niyetli bir adam değil, önce Suriyeliler fb tirini yağmaladı dedi, fb yöneticisi yalanladı, üstüne Suriyeli biri itfaiye erinin telefonunu çaldı dedi, o da yalan çıktı sildi, mültecilerden kimsenin hoşlanmadığını biliyorum ama bu ortamlar tam Özdağ gibi tiplerin hareket alanı oldu