Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şöyle görüntüler geliyor. Teyit edemiyorum bir türlü gerçekten Suriyeliler mi?
Daha önce de Suriyeliler FB yardım tırını yağmaladı haberi çıkmıştı yalanlanmıştı. Paylaşırken bir şeyleri temkinli olmakta fayda var.
www.instagram.com
B*k çuvalı
Ülkemizde hak hukuk ''kötüye'' gelince son ince ayrıntısına kadar inceleniyor.Bu arada yönetmeliğe uygun yasaya uygun gözüküyor herşey şuan bakalım nasıl yargılayabilecekler ben yine inanmıyorumda hepsinin yargılanın 10 20 yıl hapis cezası alacaklarına.99'da serbest kalan müteahhit ve mühendislerin birçoğu delil yetersizliği sebebiyleydi. Bazen bi kanunları anlamıyorum Nizamettin Güvenç "En kötünün bile savunulma hakkı kutsaldır" derken hadi ordan derdim. Haklıymış herif.
kesinlikle haklisin, taner ve atsu cikmadan istanbula nasil gidilir?işte ben bunu anlatmaya çalışmıştım adamların sportif direktörü futbolcusu enkaz altında paşalar toplanıp istanbula gidiyor bu nasıl takımdaşlık arkadaşlık enkazın başında çıkartmaya uğraşmalılardı!
Ümit Özdağ; göçük altında kalan Akplileri kurtarıyorlar. Buna birisi bir defol git artık desin.