Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.679
- 90.269
- 5.003
Başın sağolsun değerli üstadım...Arkadaşımın annesi babası kardesi vefat etti maalesef
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başın sağolsun değerli üstadım...Arkadaşımın annesi babası kardesi vefat etti maalesef
Başınız sağolsun renkdaş. Allah arkadaşına sabır versinArkadaşımın annesi babası kardesi vefat etti maalesef
Ekleyelim aras kardeşim>Deprem İmece Platformu<
@Alper Altun @Emre Artemis ilk mesajın sonuna bunu da ekleyebilirsiniz. Oldukça faydalı ve önemli bir portal haline geldi. ♥
Ekli dosyayı görüntüle 192121
Firmada sendika yok, toplu iş sözleşmesi yok, en önemlisi sosyal uygunluk denetimi yok diye anlıyorum. Batı bu konuda o kadar çok zorluyor ki gıkımız çıkmadan hepsini sağlıyoruz.Eşim iç denetimci. Çalıştığı firmada 120 kişi İSG ihmalleri ve yemek vs gibi seylerden dolayi grev yaptı. Firma çözümü şu şekilde buldu: Hepsini işten kovdu. Allah'tan geçen hafta istifasini da vermişti eşim kurtuldu böyle pislik bir yerden
Evet kabul edilir gibi değilişte ben bunu anlatmaya çalışmıştım adamların sportif direktörü futbolcusu enkaz altında paşalar toplanıp istanbula gidiyor bu nasıl takımdaşlık arkadaşlık enkazın başında çıkartmaya uğraşmalılardı!