6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

99'da serbest kalan müteahhit ve mühendislerin birçoğu delil yetersizliği sebebiyleydi. Bazen bi kanunları anlamıyorum Nizamettin Güvenç "En kötünün bile savunulma hakkı kutsaldır" derken hadi ordan derdim. Haklıymış herif.

>Deprem İmece Platformu<

@Alper Altun @Emre Artemis ilk mesajın sonuna bunu da ekleyebilirsiniz. Oldukça faydalı ve önemli bir portal haline geldi. ♥

1676047202319.webp

Eşim iç denetimci. Çalıştığı firmada 120 kişi İSG ihmalleri ve yemek vs gibi seylerden dolayi grev yaptı. Firma çözümü şu şekilde buldu: Hepsini işten kovdu. Allah'tan geçen hafta istifasini da vermişti eşim kurtuldu böyle pislik bir yerden
Firmada sendika yok, toplu iş sözleşmesi yok, en önemlisi sosyal uygunluk denetimi yok diye anlıyorum. Batı bu konuda o kadar çok zorluyor ki gıkımız çıkmadan hepsini sağlıyoruz.

Şöyle görüntüler geliyor. Teyit edemiyorum bir türlü gerçekten Suriyeliler mi?

Daha önce de Suriyeliler FB yardım tırını yağmaladı haberi çıkmıştı yalanlanmıştı. Paylaşırken bir şeyleri temkinli olmakta fayda var.

Depremde insanlar toprağın altındayken, birçok dostum Türkiye’de onlara yardım etmeye gitti
Hiçbiri borsa hesabını açmadı.Kayıpları milyonlardır buna eminim.

Peki toprağın altındakiler ?
Adam orda canıyla uğraşırken, hatta ölürken borsa mı düşündü ?

Ama SPK nın ve Borsa İstanbul’un görevi nedir?Yatırımcıya Adil ..! bir ortam sağlamak
Birileri ölürken birileri milyonluk açık satış yaptılar.
Yani bilmeyenler için izah edeyim , toprağın altındakilerin elinde hisse varsa o kişilerin mallarını yağmadılar bir nevi

Bazıları sadece bu başlık altında duyar kasadursun, hayat devam ediyor sen ne kadar kabul etmesen de.Gelip bana alıntı yapman boş , bana klavyaden diklenince en fazla komik olursun gözümde.!

Ve burda bu rezilliğe sebep olanların istifa etmesi, çıkar sağlayanların araştırılması, geriye dönük deprem sabahından itibaren olan işlemlerin iptali gerekiyor.

işte ben bunu anlatmaya çalışmıştım adamların sportif direktörü futbolcusu enkaz altında paşalar toplanıp istanbula gidiyor bu nasıl takımdaşlık arkadaşlık enkazın başında çıkartmaya uğraşmalılardı!
Evet kabul edilir gibi değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt