6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gaziantep stadında çok ciddi hasar varmış kulüpler birliği toplantısında gündeme gelmiş yeni yapılan bir stadyumda nasıl bu kadar hasar olabilir anlayamıyorum özellikle depremden sonra toplanma alanları olarak da kullanılan yerler daha sağlam yapılması gerekirdi.

Bu tarz yapılar 9 ve üzeri depremlerde bile sağlam kalması için tasarlanıyor çünkü bir afet olduğu zaman kapalı spor salonları, stadyumlar, alışveriş merkezleri buralar direk sığınma alanları olarak şehirlerde planlanır. Ne yazık ki kamu binaları, hastaneler, stadyum sığınılacak tüm alanlar yıkıma uğramış.

Bu tarz yapılar 9 ve üzeri depremlerde bile sağlam kalması için tasarlanıyor çünkü bir afet olduğu zaman kapalı spor salonları, stadyumlar, alışveriş merkezleri buralar direk sığınma alanları olarak şehirlerde planlanır. Ne yazık ki kamu binaları, hastaneler, stadyum sığınılacak tüm alanlar yıkıma uğramış.
Kulüpler Birliği'nde bu konunun konuşulduğunun kaynağı nedir?

Hayatımda bu kadar gerzek yöneticileri olan bir firma görmedim.
Ilk gun yapacaklari suydu. Bir gondrri paylasıp uzuntulerini dile getirip her zaman yanınizdayız deseler bir kisi cikip laf etmezdi. Kimse para sormadi bu kotu günde buyuk firmalari arkasında görmek istedi, kendine yakın goruo gidip rahatça takıldığı aile evi sıcaklığını hissettiği firmadan yanlız olmadığını hissetmek istesi.

Ama mal bunlar. Oradaydık söylemedik diye tutuşmuşlar. Orads olsan bile bir anlamı yok. Işin psikolojik yönünü düşünemiyor insanlar bunlar nasıl yönetici olmuş anlamıyorum.

Yav yağma yapanı öldüreceksin ne demek o an oradaki kişi belki 2 bulgur aldı asker de gördü vurdu ne olacak? Bu kadar basit mi insan öldür demek hitler mi oldunuz
Lan adam tırı durdurup ben afadim demis. Malları deposuna koymuş. Bunların çoğunun suc dosyası vardir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt