Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Gozukmuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gaziantep stadında çok ciddi hasar varmış kulüpler birliği toplantısında gündeme gelmiş yeni yapılan bir stadyumda nasıl bu kadar hasar olabilir anlayamıyorum özellikle depremden sonra toplanma alanları olarak da kullanılan yerler daha sağlam yapılması gerekirdi.
Çok zor durum maalesef insan kurtulduğuna sevinemez yaCNN’de genç bir kardeşimizi çıkarıyorlar ancak anne ve babası maalesef vefat etmiş depremde. Kadere bak..
Mantıklı bir durum yok ortadaMantıklı düşünürsen niye olduğunu anlarsın bence
Sildi o zaman tweeti. Haluk leventin sabıkları üzerine flood yapmış biriGozukmuyor
şunu susturun
Yav yağma yapanı öldüreceksin ne demek o an oradaki kişi belki 2 bulgur aldı asker de gördü vurdu ne olacak? Bu kadar basit mi insan öldür demek hitler mi oldunuzMantıklı bir durum yok ortada
Çok zor durum maalesef insan kurtulduğuna sevinemez ya
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Geçen de Çin Casus Hava Balonu vurmuşlar, bu da öyle bir şeydir diyorlarmışabd ufo vurmus dıye haber dolanıyor
Kulüpler Birliği'nde bu konunun konuşulduğunun kaynağı nedir?Bu tarz yapılar 9 ve üzeri depremlerde bile sağlam kalması için tasarlanıyor çünkü bir afet olduğu zaman kapalı spor salonları, stadyumlar, alışveriş merkezleri buralar direk sığınma alanları olarak şehirlerde planlanır. Ne yazık ki kamu binaları, hastaneler, stadyum sığınılacak tüm alanlar yıkıma uğramış.
Lan adam tırı durdurup ben afadim demis. Malları deposuna koymuş. Bunların çoğunun suc dosyası vardirYav yağma yapanı öldüreceksin ne demek o an oradaki kişi belki 2 bulgur aldı asker de gördü vurdu ne olacak? Bu kadar basit mi insan öldür demek hitler mi oldunuz
Sildi o zaman tweeti. Haluk leventin sabıkları üzerine flood yapmış biri
Bu konu konuşulmadı orada hasar aldığı konuşulmuş bu yazdığım benim bilgimin olduğu konular.Kulüpler Birliği'nde bu konunun konuşulduğunun kaynağı nedir?
Bunlar mi daha suclu, bunları getirenler mi daha suclu yoksa bunları getirenleri hala destekleyenler mi daha suclu ?Mantıklı bir durum yok ortada