6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

8db1d8a06cc3c98c2146d3b006f14143.jpg

dayak olayının boku çıkıyor sanki
Umarım bir tek ben böyle düşünmüyorum diyordum kendi kendime

Bir de herkes elinize saglik falan diyor cok enteresan bir süreç

Hak eden var tabii ama artık millet önüne gelene tipe göre saldırmaya başlıyor gibime geliyor

Bir de merdiven geyiği çıktı ayrı bir rezalet

Üstteki kadın parfüm almış diye saldırıyorlar, kadın bunu alıp satmayacak pazarlamayacak. Tipik türk kadını işte parfüm marfüm görünce dayanamamış, sopayla falan saldırmak çok yanlış

Bugün onlarca kişi suçsuz yere dayak yemiştir. Buna birinin dur demesi lazım yoksa iç savaşa doğru gider ülke

Bugün deprem bölgelerindeki o dayakları normalleştirirseniz yarın İzmir’e İstanbul’a sıçrar, en basitinden birkaç sayfa önceki videoda 2 adamın ağzını burnunu dağıtmışlar adam diyor sadece aileme ilaç alıyordum

Her yerde bir kaos var cok garip yerlere gidiyor olaylar

al sana asıl yağmacı gidip bunu dövün

Mersin ayaş mi ne var erdemlinin ilerisinde, eşimle kahvaltı yaptık 2 gözleme yedik yola çıkmadan önce, adam geldi geçmiş olsun, depremde hasar yoktur inşallah vs konuştuk, ne güzel adam hal hatır sordu dedim, insanın muhabbete de ihtiyacı oluyor, borcumuz ne kadar dedim, 4 çay iki gözleme, çaylar bizden olsun o kadar sıkıntı çektiniz, 200 tl dedi. ödedim. Mesaj bu kadar. oradan 400 mt yukarıda meltem apart sağolsun ücretsiz aldılar bizi, ısrarlarıma rağmen para almadılar. hergün tüm odaları depremzedelere ayırmışlar, gelen herkese yardımcı oluyorlar. Mesaj bu kadar

İş tehlikeli olmaya başladı. Suriyeliler silahla bastı haberi falan gelmeye basliyor. Provokatörlere tam uygun ortam oluşuyor
Tam bilim kurgu filmlerinde ve kitaplarında bahsedilen post-apocalyptic yani kıyamet sonrası olaylar yaşanıyor. Çok ilginç.. önceden böyle bir olay oldumu dünyada bundan önce bunu bilen var mı acaba?

mijwnl09.png

hw5aonga.png

Tesadüf herhalde. Garip geldi gerçekten

Hocam etme Allah aşkına. Jeoloji diye bir bilim var, yapılmış onca çalışma yıllar önce yapılan uyarılar var. Tee Osmanlı döneminde o bölgede olan depremler var. Bu zırvalar kendimizi iyi mi hissettirecek yoksa bilinçli bir dezenformasyon çalışması mı anlamıyorum ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt