Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.185
- 72.797
- 5.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyide takiminin futbolcusunu öylece birakip gitmek vicdanen yakisir kalirmi, ayrica gökhan zanda kulüpte teknik direktör yardimciligi yapiyormus. taner ise sportif kulübün direktörü.Ya ama durumlari da farkli ki. Gökhan hem calismiyor hem Hatay´li zaten. Volkan´in sonucta takimi da var, onlara karsi da bir sorumluluk var.
Mersin ayaş mi ne var erdemlinin ilerisinde, eşimle kahvaltı yaptık 2 gözleme yedik yola çıkmadan önce, adam geldi geçmiş olsun, depremde hasar yoktur inşallah vs konuştuk, ne güzel adam hal hatır sordu dedim, insanın muhabbete de ihtiyacı oluyor, borcumuz ne kadar dedim, 4 çay iki gözleme, çaylar bizden olsun o kadar sıkıntı çektiniz, 200 tl dedi. ödedim. Mesaj bu kadar. oradan 400 mt yukarıda meltem apart sağolsun ücretsiz aldılar bizi, ısrarlarıma rağmen para almadılar. hergün tüm odaları depremzedelere ayırmışlar, gelen herkese yardımcı oluyorlar. Mesaj bu kadar
Bizim samsunda evimin onunde kutuphane var 5 katli olacak belediye yaptırıyor maliyeti 500 milyon lira.Haluk leventin çözüm twitini beğenmedim ordaki şehirlerin deprem riskine göre baştan planlanıp yapılması şart
Geçici çözüm için 850 m tl harcayacaklar
haklısın rtaş ama Amerikalıların o bölgede petrol araması zoruma gittiSu iki depremi 8 saat farkla yaratacak dünya üzerinde bir güc (henüz) yoktur diye düsünüyorum...
Allahım aklıma mukayyet ol umarım kolpadır
Vayy anasını yaa
Ben rahatım ruhsatı ilçe belediyeleri veriyor diyor.Vayy arkadaş yaa
Yetkilileri sorgularsak yazık ederiz ne demek yaa
O zaman ölen vatandaşı filan sorgulayalım
Lan arkadaş kafayı yememek mümkün değil bu ülkede yaa