6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu ahmet hakan ne kıl bi adam.git ajda pekkanla madoda dondurma ye ahmet hakan bey

o kadar paranoyak oldum ki

baska bi uzaylı ırkı aramızda olabilir

son dakika.com uygulamasından gelen bildirim

hatayın Antakya ilçesinde baraj patladı iddiası ortalığı karıştırmış ekipler işini bırakıp kaçmaya başlamış
Baraj olmaması dışında...

Hırsız taktiği olabilir. Unknown evlatları

deprem olmadan önce kötü bişey olacak hissi geldi mi herhangi birinize?ben sadece sneijder transfer olmadan önce mehmet ali birandın aysalla konustum,sneijderle anlasılmıs twitini hatırlatmıstım.bikaç gün sonra sneijder gelmiş ve birand ölmüştü. hatta yazmamalıyım dedim içimden foruma yazarken.2 gün sonra deprem oldu,emin kardeşimizde zanioloda aynı kaderi paylastı.tuhaf hissettirdi

Ya su abd hicbirsey yapmiyor hersey bilim kafasindanda cikin

1977 1 mayisinda the marmara otelinin camindan ilk kursunu sikanda onlardi kanitli

Komplo teorilerinin hepsi yalanmi saniyorsunuz

Abdnin kuyu bombasi gercek birsey acin googleda birsuru video, yazi var bu konuda

Bundan 10 yil once afgan bir aktivistin abdliler ulkeyi tekrardan talibana devredecek dediginde almanyada herifi yok ettiler ne tek bir haber var hakkinda ne bir video ozamanlar komik geliyordu bu cocuk suan ortalikda yok

11 eylul hicmi kafanizi sorgulamiyor

Veyahut roswell ki pentagon 2 sene once baska bir olayda en sonunda videoda paylasti

Asi hakkinda iciniz rahatmi? (Ki kendimde oldum)

Yada cocuklu ayinler yalanmi acin bir detreux belcika olayini arastirin

Veyahut rte secilir secilmez newyorka kosup yahudi nisani alip ben bop esbaskaniyim diyip ulkeye para yagmasi normalmi?!

Ya okadar farkli farkli konuda ornek var ki siralasam roman olur

Populer kulturele veyahut bilinen bilime aykiri olan herseyi kucumsemek, yok saymak cok sacma

Saglikli bir beyin herseyi sorgulamalidir

Bizim suan bildigimiz okul bilimine bir 1000 yil sonra insanlar cok buyuk ihtimal dotuyle gulecek evrenin ve biliminin %1 bile bilmiyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt