- 28 Temmuz 2019
- 46.766
- 47.904
- 3.633
Kahin abimiz 10-12 şubat da 6 büyüklüğünde deprem bekliyormuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu cehalet yüzbin atom bombası gücünde ama"Bundan güzel bir saçmalık duymadım. O enerjiyi nasıl üreteceksin? Yüz binlerce atom bombası lazım"
Celal Şengör
ne dion be herif götünden sallamış petrolü bulup içinde bomba patlatmışlar da bilmem ne , öyle bişey olsa ruhun duymaz bırak 7.8lik depremi
bu herif nasıl bildi deprem olucağını onu da sorgula
hollandalılar yaptı falan diye şimdi uğraşsam 5 saate manyak bi senaryo çıkarırım ben de götümden.
NerdeKahin abimiz 10-12 şubat da 6 büyüklüğünde deprem bekliyormuş
Adana civarı galiba
ahbab buldun mu harvarddan bısıler buldum bide gizli belge buldum30 yıl önceki deneyi araştıralım aklım biraz orada
şubatta değil agustosta var risk ama hafif sallanır.mayısla agustos ayına baktım.Adana civarı galiba
Tövbe tövbe, milletin zaten psikolojisi bozuldu bi de bunlarla uğraşıyorlar.Adana civarı galiba
Gscimbomun kozmik odasına mı girdinahbab buldun mu harvarddan bısıler buldum bide gizli belge buldum
Yalnız altındaki dağ videosu ilginç renktaşArkadas büyük ihtimal AKP'li reisinin gotunu kurtarmaya çalışıyor bunun gibi binlercesi var.
Depremin ilk günü söylemiştim bi kaç güne suçu ABD'ye atarlar fetöcü müteahhitler v.s sağa sola sallarlar diye sırada fetöcü müteahhitler var herhalde
Bilimsel mi konuşuyon Sergio yoksa gökyüzüne bakıp Jüpiter’le mi konuştunşubatta değil agustosta var risk ama hafif sallanır.mayısla agustos ayına baktım.
Yauv yalan gercek o sorun degil
(Kuyu bombasinin fay hattini etkilemesi)
O benimde kafama yatmiyor
Beni irite eden sey sorgulamanin sorgulanmasi
Yukarida yazdigim ornekler gevercekci veyahut kanitlais komplo teorileri onlari sorgulayanlarida hor goruyorlardi
Bu arada o teorinin siyasi amacla atildigini biliyorum oraya girersekde diyelim bu gercek ozaman bu devlet ulkesini korumakdan aciz onuda bu teoriyi ortaya atanlar kabul etmiyor![]()
Abd tabii ki rahat durmuyor ama hakikat imparator2569 nickli bir elemana da inanmayalım bir zahmet.
psikolojik olarak etkilendiğimden deprem mevzusuna merak saldım.son dolunay kasımdaki tutulmayı tetiklemişti,deprem cok olasıydı yani.dolunay gecesi,6 subatta da deprem oldu.tesadüf değilBilimsel mi konuşuyon Sergio yoksa gökyüzüne bakıp Jüpiter’le mi konuştun
Sen onu bunu bırak baronBenim derdim genel konu
Gscimbomun kozmik odasına mı girdin
bişey olmaz.adamın geçmişte bile yaptıgı yardımlar var,kanıtlıSen onu bunu bırak baron
Haluk levent 2 haftaya kalmaz ahbaptan el çektirilecek gibi