6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kahin abimiz 10-12 şubat da 6 büyüklüğünde deprem bekliyormuş

ne dion be herif götünden sallamış petrolü bulup içinde bomba patlatmışlar da bilmem ne , öyle bişey olsa ruhun duymaz bırak 7.8lik depremi

bu herif nasıl bildi deprem olucağını onu da sorgula

hollandalılar yaptı falan diye şimdi uğraşsam 5 saate manyak bi senaryo çıkarırım ben de götümden.

Yauv yalan gercek o sorun degil
(Kuyu bombasinin fay hattini etkilemesi)
O benimde kafama yatmiyor

Beni irite eden sey sorgulamanin sorgulanmasi

Yukarida yazdigim ornekler gevercekci veyahut kanitlais komplo teorileri onlari sorgulayanlarida hor goruyorlardi

Bu arada o teorinin siyasi amacla atildigini biliyorum oraya girersekde diyelim bu gercek ozaman bu devlet ulkesini korumakdan aciz onuda bu teoriyi ortaya atanlar kabul etmiyor 🤔

Herifler sırf hükümeti aklamak için her yolu arıyorlar onu paylaşan elemanın kimi aklamaya çalıştığından anlayabilirsiniz. 2. olarak deprem şimdi olmasa 3-5 sene sonra olsa ne olacaktı?Yine aynı tas aynı hamam hiçbir depremle ilgili çalışma olmazdı o evler yine yıkılacaktı.

Arkadas büyük ihtimal AKP'li reisinin gotunu kurtarmaya çalışıyor bunun gibi binlercesi var.
Depremin ilk günü söylemiştim bi kaç güne suçu ABD'ye atarlar fetöcü müteahhitler v.s sağa sola sallarlar diye sırada fetöcü müteahhitler var herhalde
Yalnız altındaki dağ videosu ilginç renktaş

Acaba deprem kaynaklı volkanik bir hareket olabilir mi

Uzmanların bakması lazım

Ulan babanın şirketi olsa baban hesap sorar bu parayı nerde yedin diye, milletin parasını kafalarına göre hesapsız harcamış adamlar.

Lan olm ahbapa verdiğimiz paralarda bu afada gidecekse sonunda ben daha yardım mardim yapmam, gider elden bildigim tanidigim ulaşabildiğim olursa yaparım yabapildigimi.

Yauv yalan gercek o sorun degil
(Kuyu bombasinin fay hattini etkilemesi)
O benimde kafama yatmiyor

Beni irite eden sey sorgulamanin sorgulanmasi

Yukarida yazdigim ornekler gevercekci veyahut kanitlais komplo teorileri onlari sorgulayanlarida hor goruyorlardi

Bu arada o teorinin siyasi amacla atildigini biliyorum oraya girersekde diyelim bu gercek ozaman bu devlet ulkesini korumakdan aciz onuda bu teoriyi ortaya atanlar kabul etmiyor 🤔

hiç bi tarafı kafana yatmıyosa neyini sorguluon ki, akla mantığa uygun bişey olsa sorgulanır ztn

Bilimsel mi konuşuyon Sergio yoksa gökyüzüne bakıp Jüpiter’le mi konuştun
psikolojik olarak etkilendiğimden deprem mevzusuna merak saldım.son dolunay kasımdaki tutulmayı tetiklemişti,deprem cok olasıydı yani.dolunay gecesi,6 subatta da deprem oldu.tesadüf değil

Gscimbomun kozmik odasına mı girdin
Opera Anlık Görüntü_2023-02-11_013337_link.springer.com.png
Opera Anlık Görüntü_2023-02-11_013403_link.springer.com.png

her an ınternetım gıdebılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt