Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Sen onu bunu bırak baron
Haluk levent 2 haftaya kalmaz ahbaptan el çektirilecek gibi
Hicbirsey olmaz verdi haracini bugun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen onu bunu bırak baron
Haluk levent 2 haftaya kalmaz ahbaptan el çektirilecek gibi
nolduHicbirsey olmaz verdi haracini bugun
bir de abd gemisinin boğaza gelmesiBir diğer komplo teorisi, yine güneş tutulması, yine türkiyede bir deprem. Bu sene güneş tutulmuştu şimdi aklıma geldi. %100 değildi ama %40 gözlemlenebiliyordu Türkiyede.
konsoloslukların bosaltılmasıbir de abd gemisinin boğaza gelmesi
Sulama barajları var evet ama boşalttılar zaten benim bildiğimBaraj varmış lan
Yarseli Barajı, Hatay'ın Altınözü ilçesinde, Beyazçay üzerinde, sulama amacıyla 1985-1989 yılları arasında inşa edilmiş bir barajdır.
En son dün gece 2 kişi sağ çıkarıldığı söylenmiş ama isim bilgisi paylaşılmamış. Bu A2 nin otoparktan ses duyulmuş yine dün gece ama hala ulaşamadılar.Kurtulanların bi listesini atmışlar en son 9 şubatta 50 kişi variyide cok gec kaldılar.peki hic kimse kurtarıldı mı rezidanstan?bunun haberini de görmedim ben
benim bazen kafam karısıyo,kusura bakma.ebrar sitesi,rezidanslar derken...bu atsunun oldugu sitede 1000 kişi var mıdır?öyleyse kayıp inanılmaz büyük.hepsi öldü gibiEn son dün gece 2 kişi sağ çıkarıldığı söylenmiş ama isim bilgisi paylaşılmamış. Bu A2 nin otoparktan ses duyulmuş yine dün gece ama hala ulaşamadılar.Kurtulanların bi listesini atmışlar en son 9 şubatta 50 kişi var
Valla soruşturulsun, şüphe varsa yargılansın, suçu varsa hayati kaydirilsin, sokarım partisine. He aklanırsa (kanun boşluğundan degil) baş tacıdır.Ben rahatım ruhsatı ilçe belediyeleri veriyor diyor.
Bina yapıldığında ilçe belediye başkanı da kendisi.
Adana civarı galiba