6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baraj varmış lan
Yarseli Barajı, Hatay'ın Altınözü ilçesinde, Beyazçay üzerinde, sulama amacıyla 1985-1989 yılları arasında inşa edilmiş bir barajdır.

Bir diğer komplo teorisi, yine güneş tutulması, yine türkiyede bir deprem. Bu sene güneş tutulmuştu şimdi aklıma geldi. %100 değildi ama %40 gözlemlenebiliyordu Türkiyede.

iyide cok gec kaldılar.peki hic kimse kurtarıldı mı rezidanstan?bunun haberini de görmedim ben
En son dün gece 2 kişi sağ çıkarıldığı söylenmiş ama isim bilgisi paylaşılmamış. Bu A2 nin otoparktan ses duyulmuş yine dün gece ama hala ulaşamadılar.Kurtulanların bi listesini atmışlar en son 9 şubatta 50 kişi var

iyinin,güzelin al aşağı edilmeye calısıldıgı bi toplum büyümez,ilerlemez.haluk leventi yemeye calısanlar oldugu sürece bu ülkenin basına hersey gelir

En son dün gece 2 kişi sağ çıkarıldığı söylenmiş ama isim bilgisi paylaşılmamış. Bu A2 nin otoparktan ses duyulmuş yine dün gece ama hala ulaşamadılar.Kurtulanların bi listesini atmışlar en son 9 şubatta 50 kişi var
benim bazen kafam karısıyo,kusura bakma.ebrar sitesi,rezidanslar derken...bu atsunun oldugu sitede 1000 kişi var mıdır?öyleyse kayıp inanılmaz büyük.hepsi öldü gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt