6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rentaşım kulüp tarafından belirtilen adrese internetten aşağıdaki malzemelerden siparis verilebilir. Hangi kuruma ne kadar güvenilir bilmiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 191736

Eyvallah dostum

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AFAD Merkezi'nde 7,7 büyüklüğündeki depreme ilişkin son bilgileri paylaştı:

912 vatandaşımız hayatını kaybetti.
5 bin 385 vatandaşımız yaralandı.
2 bin 470 kişi kurtarıldı.
2 bin 818 bina yıkıldı.

Bu nedir ya.. 2818 bina ne demek .. Allah korusun en az 25 bin vefat eder..

Şu an deprem oluyor Adana’da

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

düşünsenize akşam o evlerde de biz gibi gs-ts maçı izlendi, sevinildi, uyunuldu. gecenin 4'dünde ne hayatlar kaldı ne evler...
Aynen ya. Halbuki dun ne kadar mutlu uyumustuk. Bugun heycanli transfer haberi bekliyecekken olanlara bak

Allah ölenlere rahmet, yaralilara şifa, kalanlara sabir versin

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AFAD Merkezi'nde 7,7 büyüklüğündeki depreme ilişkin son bilgileri paylaştı:

🔴 912 vatandaşımız hayatını kaybetti.
🔴 5 bin 385 vatandaşımız yaralandı.
🔴 2 bin 470 kişi kurtarıldı.
🔴 2 bin 818 bina yıkıldı.
Bundan çok daha fazladır maalesef. Kırsala adım bile atılmadı henüz. Keza Hatay'ın merkezine de. Hayat'ın kırsalını hiç ssaymıyorum zaten. Can çekişiyorlar şu an büyük ihtimalle. Allah yardımcıları olsun.

Aciklamalara gore deprem olan merkezde (azalarak) depremler yil boyu devam edecekmis.

Eyvallah dostum

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Diğer renktaşımın dediği gibi ahbap da güvenilir ;
Ben de bu hesaptan destekte bulundum.

Beyler gücümüz yettiğince az çok demeden destek olmaya çalışalım. Allah rızası için bu büyük felakette yaraların bir nebze olsun sarılmasına katkıda bulunalım.

Hem de pis sallandık valla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt