- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
Maraş'ın köylerinde akrabalar var. Durum iyimiş duyduğuma göreMaraş'lı askerlik arkadaşıma ulaşamadım.
Allah'ım yardımcıları olsun.
Malatya kalecisinden haber var mı?bertugun durumu iyiymiş.ulaşmışlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maraş'ın köylerinde akrabalar var. Durum iyimiş duyduğuma göreMaraş'lı askerlik arkadaşıma ulaşamadım.
Allah'ım yardımcıları olsun.
Malatya kalecisinden haber var mı?bertugun durumu iyiymiş.ulaşmışlar
bakalımMaraş'ın
Malatya kalecisinden haber var mı?
7.7'ye büyük demek biraz eksik. Devasa bir deprem bu. Bir de kusura bakma da ben bu ülkede bu binaların nasıl yıkıldığını değil de arkadakilerin nasıl yıkılmadığına daha çok şaşırıyorum.
Aynen şimdi Ankara bile sallandıŞimdikini Ankara'da hissettim enteresan.
Derdinize sokayım sizin. Hâlâ kendilerini övme çabaları.
Geçmiş olsun renktaşNe geceydi yaw. Nerereyse 4'e kadar transfer, bizim maclar filan takip ettim. Sonra uyumaya gittim, 5 dakika gecti gecmedi sallandik ve hemen herkesi kaldirdim, kapinin altina durduk. Ben, 10 saniye sonra gecer dedim ama 20 30 40 gecmedi. Sanki birisi evi ortadan ikiye kırmaya calisiyordu. Ilki durdu, soluklanalim dedik hemen 2. deprem oldu ama bence daha siddetliydi, zaten evdeki esyalarin dustugunu duyduk. Ikinci depremde aklimdan gecen bu sefer ev dayanamayacak oldu. O an aklimdan gecen acaba duvarlar kafama mi duser yoksa sırtima mi? Hemen ölür müyüm yoksa can mı çekisirim? Acaba ölüm nasıl bir şey? Inanilmaz bir psikoloji. Maras'takileri ve Antep'tekileri dusunemiyorum bile.
Ikincinin merkez ustu Antep mi?Geçmiş olsun renktaş
Söylenene göre 2.5 dakika sürmüş
Ardarda 2 deprem tetiklenmiş
Aynı gölcük ve Adapazarı depremi gibi