Doğukan Tevfik Meriç
10 Numara!
O kadar sütsüz zaman geçirdikten sonra çok zor da olsa umarım yaşama tutunabilir.Mucize, 128 saat sonra 2 aylik bebek kurtarıldı.
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O kadar sütsüz zaman geçirdikten sonra çok zor da olsa umarım yaşama tutunabilir.Mucize, 128 saat sonra 2 aylik bebek kurtarıldı.
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben onların çekim gücüne sokayım.Seneler önce Vodafone’a taşınmıştım ayakta silkeliyorlar adamı resmen.
Çekim gücü diyorlar Wi-Fi Calling çıktığından beri evde işte internet olan yerlerde operatörlerin birbirinden farkı kalmadı zaten..
Amerikan gemisinden bahsediyor galibabir kısmı hastane olarak kullanılıyor. Şu anda sana derdi ne bunların?
Gemilerle gelen İspanyollar , yangınlar dahil her mevzuda yanımızdalardı. 500 tane deniz piyadesinden mi korkacağız ? Paranoyaya gerek yok , her türlü yardıma açık olmak lazım.bu savaş ve çıkarma gemileri ne iş? işi biten memleketine gitsin..
ne?işiye bak uzaklaş..
İşgal iddiaları var. Tek dertleri oymuş. Öyle haberler paylaşıyor Osmanlı Tuğralı profil fotoğrafı olan Twitter hesaplarının tümü. Yanlış olamaz.bu savaş ve çıkarma gemileri ne iş? işi biten memleketine gitsin..
çoğul kullanmış. spesifik olarak söylesinAmerikan gemisinden bahsediyor galiba
Düğün günümun ertesi haftalarında annemin kanser olduğunu öğrendim bende. Tedavi ve ameliyatla şuan durumu iyi. Allah'tan tedavisi olumlu gitti. Nice ailesini arkadaşını eşini dostunu kaybeden var. Ben çok şanslıyım maddi zarar hallolur. Ailem yanımda, bölgeden çıktık. Allah kalanlsra sağlık versin
Demesene bunu. Dinsiz misin? (İroni olduğunu söylememe gerek yoktur herhalde)dinimi,duamı bende seviyorum.ama enkazdan cıkarılan kişin etrafında 100 kişi olup,bi de allahu ekber nidaları cekilmez.manyak mısınız abi siz?kabede misiniz?bismaillah de cıkarırken enkazdan insanı,yeterli