6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dün akuta dair o kadar güzel bilgiler verdiki nasuh mahruki videoda.doktorlardan vs herseyi düşünüyolarmış o dkda.doktor ve hemşire birikmeli enkazın oralarda.aya ya üzüldüm

bu savaş ve çıkarma gemileri ne iş? işi biten memleketine gitsin..
Gemilerle gelen İspanyollar , yangınlar dahil her mevzuda yanımızdalardı. 500 tane deniz piyadesinden mi korkacağız ? Paranoyaya gerek yok , her türlü yardıma açık olmak lazım.

Düğün günümun ertesi haftalarında annemin kanser olduğunu öğrendim bende. Tedavi ve ameliyatla şuan durumu iyi. Allah'tan tedavisi olumlu gitti. Nice ailesini arkadaşını eşini dostunu kaybeden var. Ben çok şanslıyım maddi zarar hallolur. Ailem yanımda, bölgeden çıktık. Allah kalanlsra sağlık versin

Amin inşallah. Bu illet zor bir hastalık, ben babamı toprağa verdim, annemin de ameliyata rağmen kötü huylu olduğu için tekrar riski var ama inşallah sonuçlarımız Mart'ta temiz çıkar da devam ederiz mücadelemize. Nerede varsa anneniz gibi olanlar Allah şifa versin. Gerisi hallolur dediğiniz gibi. 🙏

dinimi,duamı bende seviyorum.ama enkazdan cıkarılan kişin etrafında 100 kişi olup,bi de allahu ekber nidaları cekilmez.manyak mısınız abi siz?kabede misiniz?bismaillah de cıkarırken enkazdan insanı,yeterli
Demesene bunu. Dinsiz misin? (İroni olduğunu söylememe gerek yoktur herhalde)

Bu ülke insanı ne ara bu kadar korkak ve paranoyak oldu anlamıyorum. Korkmamız ve önlem almamız gereken konularda kılımız kıpırdamıyor ama yok uçak gemisi gelmiş de yok savaş gemisi gelmiş de...Ne yapacaklar kardeş? İskenderun'a çekip Hatay'ı, Maraş'ı mı bombalayacaklar yoksa 300-500 askerle Anadolu'yu işgal mi edecekler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt