Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.241
- 58.370
- 3.383
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
özür dilerim ya yanlis okumusumemre ülkeden bahsetmedi
enkaz altındaki ülkü'den bahsetti
Ben çok iyi hatırlıyorum depremin olduğu günün akşamı 9000 yaralı 3000 enkazdan kurtarılma diye bir şey okuduğumu. Sonra bunları birleştirdiler. Yine şov işte. Enkazdan kurtarılanı daha fazla göstermek için yapılan katakulli.Zaten binaların çoğu öyle yıkılıyor deprem bittikten sonra yıkılıyor. Bir çoğu tam kaçarken yakalaniyor zaten bence yaralıların bir çoğu da öyle 80 bin yarali var deniliyor bunlarin hepsi enkazdan çıkan değildir
kandırıldınHani konuşacaktı semihaaaa !
İsmini de kıyamet koydun muBu ülkenin son yillarda yaşadıklarını film yapsalar olur. Darbe, orman yangınlari, depremler, terör saldırıları, savaş, göçmenler
1. kattaysan (belki 2. kattaysan bir nebze) direkt çıkmak daha olası. Mantıklı olabilir. Ama apartmana göre çok değişiyor bu.Merdivenlerde tehlike ama düşünün alt katlardasiniz üstünüzde 6-8+ kat var. Evde kalsanız cikmasaniz size yardım gelene kadar ölme ihtimaliniz çok yüksek
Korkunç bir periyot hakikaten ve ardı arkası da gelmiyor maalesef. İki dünya harbi gören insanlardan sonraki en şansız nesilleriz , orası bariz. En son ne zaman huzurlu bir gün geçirdik toplum olarak, hatırlamıyorum.Bu ülkenin son yillarda yaşadıklarını film yapsalar olur. Darbe, orman yangınlari, depremler, terör saldırıları, savaş, göçmenler
ilkokul terk müteahhit temeli
Inanılır gibi değil. Bu ne cüret ya.
Ne yazık ki 3.gunden itibaren vardı. İşin kötü bir tarafı da salgın hastalık ihtimali.Ceset kokuları başlamış deprem bölgelerinde![]()