6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merdivenlerde tehlike ama düşünün alt katlardasiniz üstünüzde 6-8+ kat var. Evde kalsanız cikmasaniz size yardım gelene kadar ölme ihtimaliniz çok yüksek

Zaten binaların çoğu öyle yıkılıyor deprem bittikten sonra yıkılıyor. Bir çoğu tam kaçarken yakalaniyor zaten bence yaralıların bir çoğu da öyle 80 bin yarali var deniliyor bunlarin hepsi enkazdan çıkan değildir
Ben çok iyi hatırlıyorum depremin olduğu günün akşamı 9000 yaralı 3000 enkazdan kurtarılma diye bir şey okuduğumu. Sonra bunları birleştirdiler. Yine şov işte. Enkazdan kurtarılanı daha fazla göstermek için yapılan katakulli.

Merdivenlerde tehlike ama düşünün alt katlardasiniz üstünüzde 6-8+ kat var. Evde kalsanız cikmasaniz size yardım gelene kadar ölme ihtimaliniz çok yüksek
1. kattaysan (belki 2. kattaysan bir nebze) direkt çıkmak daha olası. Mantıklı olabilir. Ama apartmana göre çok değişiyor bu.

bu nasıl bi temel

Screenshot_2023-02-11-14-19-19-33_50ef9f5a0f3fc24b6f0ffc8843167fe4.webp

Bu ülkenin son yillarda yaşadıklarını film yapsalar olur. Darbe, orman yangınlari, depremler, terör saldırıları, savaş, göçmenler
Korkunç bir periyot hakikaten ve ardı arkası da gelmiyor maalesef. İki dünya harbi gören insanlardan sonraki en şansız nesilleriz , orası bariz. En son ne zaman huzurlu bir gün geçirdik toplum olarak, hatırlamıyorum.

Kaybimiz ne kadarsa delikanli gibi soyleyin 300 300 arttiriyorlar dalga gecer gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt